Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
300.000 Ft/hó

Pajzs utca

Budapest, II. Kerület  110 m2, 4 szoba

részletek

4 szobás, 2 fürdőszobás, 2 erkélyes, garázsos lakás a Rózsadombon!

Kiadó a II. kerületben, az Eszter utcában (Rózsadomb) egy csendes, zöldövezeti, felűjított, bútorozatlan, 1. emeleti lakás. 4 különnyíló szobával, külön konyhával, két egymástól független fürdőszobával és garázzsal.

A 2 szintes, tégla építésű társasház a Rózsadom egyik legszebb és könnyen megközelíthető részén, egy nyeles telken található (Eszter és Bimbó út között). Tehát még a viszonylag csendes utca zaja sem hallatszik a telken.

A házban 4 lakás van, melynek mindegyikéhez garázs tartozik. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelekzik. Az épületet ezen kívül gondozott kert övezei. A garázsok előtt plusz egy autónak és a kertben ezen felül még egy vendég autónak is akad hely.

A lakásba lépve egy L-akalú előszoba fogad minket. Minden helység ebből nyílik. Balra először az ablakos, nagy étkezős konyha és kamra, utána két keleti felvésű szoba (az egyik erkélyes), utána két déli fekvésű. Mind a 4 szoba külön nyíló, de a 2 déli fékvésű és a keleti felvésűekből az egyik egybe is nyitható. A déli felvésű terasz ca. 12 m2.

A lakás teljesen felújított, új gépekkel felszerelt. Az egyik fürdőszoba kádas és a melegvizet egy vadonat új villany boiler szolgáltatja. A másik fürdő zuhanykabinos és a - szintén új - kombi-cirkóról kapja a melegvizet. Szóval reggel akár ketten is fürödhetnek egyszerre.

A közös költség 17.000 Ft, amely magába foglalja a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a kert gondozást és a közös képviselet díját. Minden közmű mérőórás és fogyasztás alapján fizetendő.

Az ingatlan nem csak lakás célra, hanem irodának, rendelőnek, stúdiónak stb. is alkalmas!!!

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Sok kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken. Az elhelyezkedésből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

BKK megállók a közelben
Busz 11 91 111 191 291
Éjszakai 931

Nem dohányzó, fizetőképes bérlőket keresünk csak hosszútávra! Csak 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!!!

Kisállat megbeszélés tárgyát képezi!

Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését, hívjon bármikor, akár hétvégén is bizalommal! Elérhető vagyok Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu


Környék egyéb: Margit híd budai hídfő
Közlekedés egyéb: 11-es, 111-es, 91-es, 191-es, 291-es és
éjszakai 931-es busz Egyetem közeli:
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.789 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.776 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.789 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.732 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.751 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások