N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
300.000 Ft/hó

Pajzs utca

Budapest, II. Kerület  110 m2, 4 szoba

részletek

4 szobás, 2 fürdőszobás, 2 erkélyes, garázsos lakás a Rózsadombon!

Kiadó a II. kerületben, az Eszter utcában (Rózsadomb) egy csendes, zöldövezeti, felűjított, bútorozatlan, 1. emeleti lakás. 4 különnyíló szobával, külön konyhával, két egymástól független fürdőszobával és garázzsal.

A 2 szintes, tégla építésű társasház a Rózsadom egyik legszebb és könnyen megközelíthető részén, egy nyeles telken található (Eszter és Bimbó út között). Tehát még a viszonylag csendes utca zaja sem hallatszik a telken.

A házban 4 lakás van, melynek mindegyikéhez garázs tartozik. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelekzik. Az épületet ezen kívül gondozott kert övezei. A garázsok előtt plusz egy autónak és a kertben ezen felül még egy vendég autónak is akad hely.

A lakásba lépve egy L-akalú előszoba fogad minket. Minden helység ebből nyílik. Balra először az ablakos, nagy étkezős konyha és kamra, utána két keleti felvésű szoba (az egyik erkélyes), utána két déli fekvésű. Mind a 4 szoba külön nyíló, de a 2 déli fékvésű és a keleti felvésűekből az egyik egybe is nyitható. A déli felvésű terasz ca. 12 m2.

A lakás teljesen felújított, új gépekkel felszerelt. Az egyik fürdőszoba kádas és a melegvizet egy vadonat új villany boiler szolgáltatja. A másik fürdő zuhanykabinos és a - szintén új - kombi-cirkóról kapja a melegvizet. Szóval reggel akár ketten is fürödhetnek egyszerre.

A közös költség 17.000 Ft, amely magába foglalja a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a kert gondozást és a közös képviselet díját. Minden közmű mérőórás és fogyasztás alapján fizetendő.

Az ingatlan nem csak lakás célra, hanem irodának, rendelőnek, stúdiónak stb. is alkalmas!!!

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Sok kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken. Az elhelyezkedésből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

BKK megállók a közelben
Busz 11 91 111 191 291
Éjszakai 931

Nem dohányzó, fizetőképes bérlőket keresünk csak hosszútávra! Csak 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!!!

Kisállat megbeszélés tárgyát képezi!

Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését, hívjon bármikor, akár hétvégén is bizalommal! Elérhető vagyok Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu


Környék egyéb: Margit híd budai hídfő
Közlekedés egyéb: 11-es, 111-es, 91-es, 191-es, 291-es és
éjszakai 931-es busz Egyetem közeli:
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.789 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.776 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.789 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.732 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.751 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások