Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
450.000 Ft/hó

Nyéki út

Budapest, II. Kerület  110 m2, 5 szoba

részletek

Buda kedvelt, frekventált, könnyen megközelíthető részén bérbe adó egy luxus kategóriás, panorámás, erkélyes ingatlan tárolóhasználattal és két gépkocsibeállási lehetőséggel.
A 110 m2-es, 5 szobás lakás egy rendezett, 6 lakásos társasház II. emeleti tetőterében helyezkedik el (lift nincs). A 8 m2 erkély a hegyekre panorámás, dél-keleti tájolású, a lakás egésze benapozott. Az ingatlan minőségi anyag- és munkaráfordítással, prémium minőségben került kialakításra.
Az alsó szinten lévő amerikai konyhás nappalit 2 háló, egy dolgozószoba, kádas fürdő, kézmosós WC és közlekedő helyiség egészíti ki.
A felső szint egyterű, a hálórészt üvegfal választja el a tusolós fürdőtől.
Mindkét szinten rengeteg beépített szekrény biztosítja a kényelmes tárolást.
A lakás bútorozva (kivéve a nappaliban lévő ülőgarnitúrát) és gépesítve (mosógép, mosogatógép, gáztűzhely, elszívó, sütő, mikró, hűtő) kerül átadásra. Igény esetén pár berendezési tárgyat elraktározunk. A szobák klímával felszereltek.
A lakáshoz egy 10 m2-es tároló kizárólagos használata tartozik. A zárt telken két autó számára van nyitott parkolási lehetőség. A ház parkosított, nagy területű kertje a lakók közös használatában áll (pihenő- és tűzrakó hellyel).
Fenntartásának költsége mérsékelt, minden fogyasztás (víz, villany, gáz) mért, a fűtés cirkó rendszerű. A közös költség 17.000 Ft/hó.
Városbeli elhelyezkedése kiváló, a Széll Kálmán tér 10 perc alatt elérhető, itt jár többek között a 29-es busz, az 56-os és a 61-es budai fonódó villamosok.
Egy havi bérleti díj és két havi kaució ellenében, hosszú távra (minimum egy évre), május 1-től beköltözhető. A lakásban való dohányzás és állattartás nem megengedett.
A telefonszám hétvégén is hívható.

arenda.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások