Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
418.000 Ft/hó

Máriaremetei út

Budapest, II. Kerület  106 m2, 3 szoba
Kercsmár András, +36/30-931 Mutasd

részletek

Budapest, II/a. kerület, Remetekertváros- Máriaremete
Francia Iskola és óvoda közelében AZONNAL KÖLTÖZHETŐ LUXUS LAKÁS KIADÓ! (A Miatyánk utca közelében.)

2018-ban épült 5 lakásos társasház I. emeleti, 106 nm-es, csendes kertre néző, panorámás, világos lakás kiadó. A lakás teljesen új, jelenleg üres, csak beépített bútorokkal rendelkezik, illetve vadonatúj konyhai gépekkel. Az amerikai konyhás nappali és étkező a meleg hónapokban bővíthető egy kellemes, kertre néző terasszal. 2 gyerekszoba és a szülői háló a nappalitól elszeparálva, kis folyosóról nyílik. Elektromos redőny, szúnyogháló, riasztó, igényes kerámia és parketta burkolatok, illetve Gree klíma emelik a komfort érzetet. A nappali, illetve a 3 háló klimatizált. A lakás 2 db WC-vel rendelkezik, egyik a kádas fürdőszobában található, másik különálló. A lakásban minden egyedi mérővel ellátott, saját cirkó fűtés gondoskodik a melegről. A kerámiaburkolattal ellátott helységekben padlófűtés emeli a kényelmet. A bérleti díj tartalmazza a közös költséget. A lakáshoz tartozik két gépkocsi beálló a nyitott parkolóban, elektromos távirányítóval. A ház alagsorában egy 10nm-es tároló található. Közös kertrész tartozik a lakáshoz. A közeli templomkertben modern, nagy méretű játszótér található. Buszmegálló közvetlen az ingatlannal majdnem szemben található. Illetve bolt, gyógyszertár, cukrászda, étterem virágbolt és egyéb boltok a közelben rendelkezésre állnak.


Környék egyéb: Máriaremete
Közlekedés egyéb: 257 busz, 57 busz

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások