Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
169.000 Ft/hó

Margit körút

Budapest, II. Kerület  75 m2, 3 szoba
Váralja utca, +36/20-212 Mutasd
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 169 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 338 000 HUF
Rezsiköltség 15 000 HUF / hó
Közös költség 9 000 HUF / hó
Méret 75 m2
Szobák száma 3 szoba
Különnyíló szoba 2
Berendezés Részben berendezett, gépesített
Emelet 1
Lift Igen
Kilátás Utcai és udvari
Lakás adatai
Város Budapest
Kerület II. kerület
Kerület rész Víziváros
Ingatlan címe Margit körút
Fűtés Cirkó
Ház jellege Classic (before 1950)
Épület szintjei 5

részletek

Budán, a Margit-híd budai hídfőnél kiadó egy teljes körűen, frissen felújított (még nem volt bérlője), 75 m2-es, I. emeleti, nappali+2 nagy hálószobás, tágas, csendes lakás. A lakás nem a körútra néz, hanem egy kis közre a Török utcából, ezért a forgalom zaja nem hallatszik. A társasház rendezett, szép udvarral, lifttel. A szobák külön bejárattal rendelkeznek és egybe is nyílnak. Fűtése gáz-cirkó. A rezsi nagyon alacsony, kb. 15000 Ft/hó, minden fogyasztás mérőórák alapján fizetendő. Közös költség: 9000 Ft Telefon: Fényképeket e-mailben azonnal tudok küldeni.

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.341 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.873 km )
Central European University - CEU ( 1.873 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások