Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
159.000 Ft/hó

Lövőház utca

Budapest, II. Kerület  32 m2, 1 szoba

részletek

II. Lövőház u. 17, 3. emeleti, 32nm-es bútorozatlan lakás, 3 emeletes téglaépületben kiadó.
Az ingatlan a sétáló utcai részen fekszik. Napfényes, világos, műszakilag és esztétikailag is teljes körűen és frissen felújított, így a leendő bérlő lesz az első lakója. Közvetlen szomszédságban a Millenáris, pár lépés távolságra számtalan étterem, kávézó, cukrászda található.

A szoba ablakai a utcára néznek és mivel a környék házai hasonló magasságúak, így kora du-tól estig zavartalanul élvezheti a napsütést. A lakás a folyosó végén van, ez majdnem egy önálló erkély nyugalmával ér fel, ezért egy praktikus lehajtható asztalt is felszereltünk - itt élvezheti reggeli kávéját a Millenáris és a sok zöld látványával.

Továbbá: inverteres Wifi-s klíma, 100L-es Ariston vízmelegítő, biztonsági ajtó, fényzáró sötétítő függöny, 3 rétegű (új) fa ablakok, kombi hűtő, elektromos sütő, főzőlap, kültérre kivezetett szagelszívó, Grohe szaniter, álmennyezet + beépített ledes világítás. Valamennyi elektromos berendezés és az Ikeás konyhaszekrény null kilométeres. A fürdőszobában csak keskeny felültöltős mosógép fér el, de az előtérben van még egy extra kiállás, akár mosogatógépnek is.
Közös költség (ebben a korlátlan víz és szemét díj is benne van): 13.760 Ft. Gáz, villany: egyedi mérő a lakásban.
Bérleti díj: 165e/hó + rezsi + közös költség. Fizetés csak utalással, szerződés közjegyzői ellenjegyzéssel, minimum egy évre, két havi kaucióval. Állandó lakcím bejelentés lehetséges.

Azonnal költözhető!

Környék: Sétálóutca, Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.902 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.982 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.640 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.830 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások