Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
380.000 Ft/hó

Labanc utca

Budapest, II. Kerület  90 m2, 3 szoba

részletek

Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Szépilona egyik csendes utcájában található. A 22-es, 222-es,129-es és a 229-es buszok megállói néhány perces sétán belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A Széll Kálmán tér kb. 10 perc alatt megközelíthető. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő CBA kínál lehetőséget. A Budagyöngye és a Mamut Bevásárlóközpont könnyen megközelíthető, ahol bevásárlásra és sportolásra is lehetőség van. A közelben óvoda, és több színvonalas iskola is megtalálható, mint a Lauder Javne Zsidó Közösségi Iskola, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, vagy a Budapesti Német Iskola. A természet kedvelőknek kiváló célpont lehet a környék több kirándulóhelye.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 3 szintes, újszerű, téglaépítésű sátortetős társasház 2002-ben épült. A házban 9 lakás található. Az épületet szépen gondozott kert veszi körbe.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 90 nm-es, 3 szobás, újszerű, duplakomfortos, 2 erkélyes lakás a társasház első emeletén található, ami gyalogosan megközelíthető. A nagyobbik fürdőszoba káddal és WC-vel felszerelt, míg a kisebbik zuhanyzós és természetesen itt is van WC. A lakás panorámás és kertre néző is, délnyugati fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. Az épület gondozott, közös kertjét a lakók szabadon használhatják.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy saját tároló.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy hely a teremgarázsban, melynek használata a bérleti díjban benne van, de a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució szükséges.
Kisállat tartása a lakásba nem megengedett, mert a társasházi alapító okiratban tiltva van.
Dohányzás megengedett.
A lakás bútorozatlanul kiadó, min: 1 évre.

A tulajdonos kérésére az ingatlan minimum 1 évre kiadó 2 havi kaucióval.
Bérleti díj: 380.000,-
Keresőink részére a közvetítés INGYENES.
További budapesti albérletekért kattintson a referens további hirdetéseire.
Hétvégén is hívhat
HA véletlenül nem venném fel a telefont, kérem, küldje el az UTCA NEVÉT SMS-BEN, rövid időn belül VISSZAHÍVOM!

budapestalberletek.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 0.405 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.462 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 0.404 km )
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 1.234 km )
International Business School - IBS ( 0.404 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások