N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
250.000 Ft/hó

Kupeczky utca

Budapest, II. Kerület  55 m2, 2 szoba

részletek

KIADÓ a II. kerületben (Vérhalom), a Kupeczky utcában, egy 55 nm-es, 2 szobás, külön konyhás, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, BÚTOROZOTT ÉS GÉPESÍTETT, ERKÉLYES, LÉGKONDÍCIONÁLT lakás.

A lakás a egy 2 szintes kis társasház 1. emeletén van. A ház a Pusztaszeri út és Törökvész út között helyezkedik el. Zöld, gondozott kerttel övezett. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A lakás minden ablaka és az erkély is kertre néz. A konyha is ablakos, zuhanyzós fürdővel és külön WC-vel rendelkezik. A fürdőszoba mind az előszobából, mind a hálószobából elérhető. Az erkély (6 m2) a nappaliból nyílik.

A lakás teljes körűen felújított, bútorozott és gépesített (fagyasztós hűtőszekrény, sütő, főzőlap, mikro, mosogatógép, mosógép).

Közös költség 10.000 Ft, mely tartalmazza a korlátlan hidegvízfogyasztást, a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. A többi közmű mérőórás. A melegvizet villanyboiler, a fűtést gázüzemű cserépkályha biztosítja. A fürdőben és a konyhában elektromos panelek lettek pluszban felszerelve, de eddig nem volt szükség a használatukra.

A környék csendes, zöldövezeti. A mindkét irányban egy utcára lévő buszmegállókból hamar elérhető a Széll Kálmán vagy a Batthány tér, percek alatt eljuthatunk szinte bármely közlekedési csomópontjára a városnak. Itt Mammut bevásárlóközpont, a Batthyány téri bevásárlóközpont és számos kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken. Ezen kívül rengeteg a szórakozási lehetőség és kultúrális programokat kínáló hely (pl. a Millenáris, az Átrium filmszínház, több mozi és galéria, a Budai Vár stb.) és parkokban/kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész (Vérmező, Városmajor, Margit sziget, Hármashatár-hegy stb).

BKK megállók a közelben
Busz 11 91 111 291
Éjszakai 931

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! KISÁLLAT MEGBESZÉLÉS TÁRGYÁT KÉPEZI! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra!

Ha további kérdése van ill. a megtekintés miatt, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.623 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.617 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.623 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.547 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.759 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások