Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
250.000 Ft/hó

Kupeczky utca

Budapest, II. Kerület  55 m2, 2 szoba

részletek

KIADÓ a II. kerületben (Vérhalom), a Kupeczky utcában, egy 55 nm-es, 2 szobás, külön konyhás, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, BÚTOROZOTT ÉS GÉPESÍTETT, ERKÉLYES, LÉGKONDÍCIONÁLT lakás.

A lakás a egy 2 szintes kis társasház 1. emeletén van. A ház a Pusztaszeri út és Törökvész út között helyezkedik el. Zöld, gondozott kerttel övezett. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A lakás minden ablaka és az erkély is kertre néz. A konyha is ablakos, zuhanyzós fürdővel és külön WC-vel rendelkezik. A fürdőszoba mind az előszobából, mind a hálószobából elérhető. Az erkély (6 m2) a nappaliból nyílik.

A lakás teljes körűen felújított, bútorozott és gépesített (fagyasztós hűtőszekrény, sütő, főzőlap, mikro, mosogatógép, mosógép).

Közös költség 10.000 Ft, mely tartalmazza a korlátlan hidegvízfogyasztást, a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. A többi közmű mérőórás. A melegvizet villanyboiler, a fűtést gázüzemű cserépkályha biztosítja. A fürdőben és a konyhában elektromos panelek lettek pluszban felszerelve, de eddig nem volt szükség a használatukra.

A környék csendes, zöldövezeti. A mindkét irányban egy utcára lévő buszmegállókból hamar elérhető a Széll Kálmán vagy a Batthány tér, percek alatt eljuthatunk szinte bármely közlekedési csomópontjára a városnak. Itt Mammut bevásárlóközpont, a Batthyány téri bevásárlóközpont és számos kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken. Ezen kívül rengeteg a szórakozási lehetőség és kultúrális programokat kínáló hely (pl. a Millenáris, az Átrium filmszínház, több mozi és galéria, a Budai Vár stb.) és parkokban/kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész (Vérmező, Városmajor, Margit sziget, Hármashatár-hegy stb).

BKK megállók a közelben
Busz 11 91 111 291
Éjszakai 931

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! KISÁLLAT MEGBESZÉLÉS TÁRGYÁT KÉPEZI! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra!

Ha további kérdése van ill. a megtekintés miatt, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.623 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.617 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.623 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.547 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.759 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások