Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
235.000 Ft/hó

Kulpa utca

Budapest, II. Kerület  85 m2, 2 szoba

részletek

II. kerületben, a VÉRHALOM TÉR és a RÓZSAKERT üzletközpont szomszédságában, a Kulpa utcában, egy kétemeletes, ötlakásos, rendezett, kertes téglaépület 1. emeletén kiadó egy 85 nm-es, 2 SZOBÁS, MŰSZAKILAG és ESZTÉTIKAILAG is FELÚJÍTOTT, TÉLIKERTES, TERASZOS, OLASZ DESIGN BÚTOROKKAL és MINŐSÉGI HÁZTARTÁSI GÉPEKKEL berendezett, LÉGKONDICIONÁLT, KÉT BEJÁRATTAL rendelkező, világos, napfényes, modern lakás.
Az ingatlanban egy tágas AMERIKAI KONYHÁS, ÉTKEZŐS NAPPALI, egy HÁLÓSZOBA, egy télikert, egy zuhanyzós fürdőszoba, egy vendég WC, egy előszoba és egy közlekedő került kialakításra. A nagyméretű étkező egyedi hangulatáról egy exkluzív BÁRPULT gondoskodik. A tömörfából készült, olasz tervezésű konyhabútor a legkorszerűbb háztartási gépekkel, többek között villanytűzhellyel, kombinált hűtővel, mosogatógéppel és elszívóval felszerelt. A nappaliból nyíló 8 nm-es, üvegezett falú télikertből varázslatos kilátás tárul a környékre. Innen közvetlen kijárás nyílik a 14 nm-es, közös használatú teraszra, illetve egy lépcsősoron keresztül a kert is könnyen megközelíthető. Az előszobában és a télikertben lévő BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK remek tárolási alternatívaként szolgálnak.
A redőnyös, szúnyoghálóval ellátott ablakok a társasház gondozott, ZÖLD, ŐSFÁS KERTJÉRE néznek, így a lakás a Pusztaszeri út közelségének ellenére is kifejezetten csendes. A nappali déli, a hálószoba pedig keleti fekvésű.
A felújítás során az ingatlan ÚJ NYÍLÁSZÁRÓKAT, biztonsági ajtót, laminált parkettát, mediterrán hidegburkolatokat, egyedi konyhabútort, vadonatúj szanitereket és radiátorokat kapott. A munkálatok részeként az elektromos, a gáz- és a vízhálózat is korszerűsítésen esett át.
Télen a meleget gázfűtés (cirkó) biztosítja egyedi méréssel. A lakás RIASZTÓVAL és INVERTERES KLÍMÁVAL felszerelt.

Az ingatlanhoz egy EGYÉNI GARÁZS és egy KÜLTÉRI AUTÓBEÁLLÓ is tartozik, melyek ára 30 ezer HUF/hó, OPCIONÁLISAN bérlendő.
Parkolásra az utcán ingyenesen is van lehetőség.

A közlekedés minden irányba kiváló (11-es, 29-es, 91-es, 111-es, 149-es, 291-es busz). A SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR, a SZÉLL KÁLMÁN TÉR, a MAMMUT bevásárlóközpont, a MILLENÁRIS, a MARGIT HÍD, a MARGITSZIGET, a KOLOSY TÉR és a SZÉPVÖLGYI ÚT is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Közös költség: 8 ezer HUF/hó
Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt. (Kb. 15 ezer HUF/hó)

FEBRUÁR 20.-ától költözhető!

Bérleti díj: 235 ezer HUF/hó+rezsi+kaució.
735 EUR / month
Érdeklődni: Kiss Anna, a fenti telefonszámon!

Hívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!
I also speak english.

A bérlők részére a közvetítés ingyenes!

skyholdingatlan.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér
Egyetem közeli:
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.603 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.603 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.603 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.515 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.775 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások