Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
280.000 Ft/hó

Keleti Károly utca

Budapest, II. Kerület  72 m2, 3 szoba

részletek

Buda kedvelt, frekventált részén, a Mechwart liget vonzáskörében bérbe adó egy újonnan kialakított, erkélyes, napfényes, izgalmas terekkel rendelkező ingatlan.
A 72 m2-es, 3 szobás lakás egy rendezett társasház IV. emeletén fekszik (lift van), a nappali keleti tájolású, a lakás egésze világos, napos.
A lakás teljes körű átépítése, felújítása most fejeződött be, sor került a gépészet korszerűsítésére, a mai kor ízlésének és igényeinek megfelelő egyedi konyha és fürdő kialakítására, a falak áthelyezésével praktikus, jól élhető terek kialakítására, a burkolatok és az ajtók cseréjére.
Az amerikai konyhás nappalit 2 háló, kádas fürdő (WC-vel, bidével) és előtér egészíti ki. Az egyik hálóból gardrób szoba nyílik.
A lakás bútorok nélkül kerül átadásra. A konyha gépesített (mosogatógép, hűtő, indukciós főzőlap, sütő, elszívó, mikró).
Fenntartásának költsége mérsékelt, a 19.400 Ft-os közös költség tartalmazza a korlátlan hidegvíz használat díját is. A fűtés és melegvíz felfűtés havi átalánydíja 22.000 Ft.
Városbeli elhelyezkedése kiváló, itt jár többek között a 4-6-os és a budai fonódó villamosok, a 11-es busz. A Mammut, a Széll Kálmán tér rövid sétával elérhető.
Egy havi bérleti díj és két havi kaució ellenében hosszú távra (minimum egy évre), azonnal beköltözhető. A lakásban való dohányzás és állattartás nem megengedett.
A telefonszám hétvégén is hívható.

arenda.alberlet.hu

Környék: Dunához közel, Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.436 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.777 km )
Central European University - CEU ( 1.777 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások