Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
175.000 Ft/hó

Keleti Károly utca

Budapest, II. Kerület  39 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Lánszki Csenge, +36/20-286 Mutasd

részletek

A lakás a II. kerület frekventált részén, a Millenáris park mellett üzletekhez és éttermekhez közel, de egy csendes utcában található. Első emeleten található, nagy méretű erkélye és a déli fekvése révén mindig világos. Építész tervei által lett felújítva és berendezve, minőségi anyagokkal és gépekkel. A közös költség 11.000 Ft, ami tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, a szemétszállítást, lift karbantartást, napi szintű lépcsőház takarítást. A lakáshoz tartozik egy, közvetlenül a bejárati ajtóval szembeni 4m2-es ablakos tároló. A mininum bérleti idő 1 év.

Kérem ingatlanközvetítők ne keressenek!!

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros
Környék egyéb: Mechwart liget Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.726 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.860 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások