N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
300.000 Ft/hó

Keleti Károly utca

Budapest, II. Kerület  130 m2, 4 szoba + 1 félszoba

részletek

II., Rózsadomb aljánál, a Szél Kálmán térhez közel kiadó 2. emeleti, 130 nm-es, 3 + 1 félszobás + hallos, házközponti fűtéses, erkélyes, felújított polgári lakás, akár iroda részére is.

A klasszikus jellegű ház jó állapotú, lifttel rendelkezik. A kilátás egyrészt utcai, másrészt udvari. Hallból nyílik két nagy szoba, a harmadik a fürdőből nyílik külön. Továbbá a konyha (csak tűzhely, sütő van) külön helyiségben, és ebből van még egy szoba. Nyílászárók, parketta fel lett újítva, a konyha nem lett. Ablakokon redőnyök.

Házközponti fűtéses, ezért a fűtés és a korlátlan vízfogyasztás a közös költségben van, ami 53000 Ft. Egyik szobából erkély is nyílik, ahonnan hangulatos kilátás. Kiváló közlekedéssel rendelkezik (villamosok, metró, buszok), frekventált környék.

Közelben megtalálható a Mammut, és számos étterem, szórakozási lehetőség. Azonnal költözhető, hosszútávra, 2 havi kaució szükséges. Tökéletesen megfelelő irodának, de lakásnak is ideális lehet. Kisállat lehetséges. Elegáns belbudai környék.

Bérleti díj: 300000 Ft/hó + Rezsi
Hívjon bizalommal!!

revival.alberlet.hu

Környék: Nagykörútról nyíló utca, Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.726 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.860 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások