Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
185.000 Ft/hó

Kapás utca

Budapest, II. Kerület  66 m2, 3 szoba

részletek

Budán, a II. kerületben, a Kapás utcában kiadó egy 66 m2-es, 3 szobás (nappali + két külön nyíló háló), igényesen felújított, stílusosan bútorozott, gépesített (mosógép, hűtő, mosogatógép), amerikai konyhás, első emeleti, csendes, erkélyes lakás. Mivel a nyílászárók ki vannak cserélve, és a fűtést és a melegvizet kondenzációs kazán biztosítja, nagyon kedvezőek a rezsi költségek. A ház hangulatos, kulturált, rendezett. Számos szórakozási, sportolási, vásárlási lehetőség, iskola van a közelben. A Mammut, a Margitsziget és a Batthyány tér is 5 perc alatt elérhető, a tömegközlekedés is kiváló: a 4-es, 6-os villamos, a 11-es és 111-es busz 2 percnyi sétára jár, a 2-es metró Széll Kálmán téri megállója alig 5 perc alatt érhető el. Parkolni az utcán lehet. A közös költség: 13 e. ft. Bérleti díj: 185 e. ft, júniustól költözhető két havi kaucióval. FOTÓKAT TUDOK KÜLDENI!!!

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros
Környék egyéb: Mammut közelében
Közlekedés egyéb: 11-es busz, 111-es busz Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.271 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.538 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.919 km )
Central European University - CEU ( 1.538 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások