Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
160.000 Ft/hó

Józsefhegyi utca

Budapest, II. Kerület  58 m2, 2 szoba
Szabó János, +36/30-246 Mutasd

részletek

Budapest egyik előkelő panorámás negyedében rózsadombon ,eladó vagy kiadó tulajdonostól 58nm csusztatott zsalus 2 szoba fürdőszoba konyhás ,kertkapcsolatos lakás.Rengeteg a zöld terület a környéken.Csodás panoráma tárul elénk(Duna Árpád hid pest)A ház nemrég lett felújítva új szigetelést körben és a tetön,elektromos vezetékek ,vízvezetékek,térkövek valamint a szolgáltatók a Telekom és a Digi is be van kötve.Jó közlekedés van,5 percre Margitszigethez 10percre a belvárostol.Legjobb ár és környezet választás,aki közel akar lenni Budapest látványosságaihoz,ugyanakkor egy zöldövezeti csendes helyen akar lakni.

Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 3 kék
Közlekedés egyéb: 191, 291,91, Busz Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.830 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.272 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.259 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.272 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.215 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások