N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
820.000 Ft/hó

Józsefhegyi utca

Budapest, II. Kerület  110 m2, 4 szoba

részletek

Kiadó tégla, új építésű lakás
Budapest Szemlőhegyen, a második kerületben, új építésű, zárt és 24 órában őrzött lakóparkban kiadó egy 4 szobás, második emeleten található, 110 négyzetméteres, napfényes, bútorozott, klimatizált lakás, amellyel együtt két autóhelyet biztosítunk a garázsban. Az épületben lift található, babakocsival akadálymenetesen megközelíthető.

A lakáshoz 3 hálószoba, egy tágas, nappalival egybenyitott konyha, két fürdőszoba, egy mosóhelység és egy erkély tartozik. A nappaliban és a három hálószobában felszerelt klímaberendezések az egész lakást kellemesen hűvösen képesek tartani nyáron. Minden napszakban besüt valamelyik szobába a nap, a hálók K-D, a nappali D-Ny tájolású. Az előtérben és a hálószobákban beépített szekrények bőségesen fedezik a lakók tárolási szükségletét. A konyha gépesített, hűtő, elszívó, mosogatógép, indukciós főzőlap és elektromos sütő kerültek beépítésre.

A lakópark tágas, fás, zárt kertjében belső játszótér található. A közelben elérhető a 91-es busz megállója, valamint bevásárlási lehetőségek (pl. CBA, Rózsakert). A hatalmas közös kertet magas színvonalon gondozzák, rendben tartják.

A bérleti díj tartalmazza két autóbeálló használatát, de nem tartalmazza a közös költséget és a rezsit. A lakás 2018. szeptember közepétől költözhető.

revival.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.746 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.208 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.193 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.208 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.160 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások