Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
240.000 Ft/hó

Hűvösvölgyi út

Budapest, II. Kerület  80 m2, 3 szoba
Tóth Andrea, +36/20-411 Mutasd

részletek

KIADÓ Budapest II. kerületében a Hűvösvölgyi úton felújított, szigetelt, a ’70-es években épült, 8 lakásos tégla építésű társasházban egy 83nm-es, teljeskörűen felújított, amerikai konyhás nappali + 2 szobás lakás 6,5nm-es erkéllyel. A nappali DNy-i tájolású, napos világos. A fürdőszobában épített zuhanykabin van, itt is van WC és egy külön helyiségben is. Hűtő és mosogatógép van, a tűzhely és a sütő is teljesen új, még senki által nem használt. Cirkófűtéses, a közös költség 14300Ft, vízóra van. A kertbe van gépkocsi beállási lehetőség, tároló tartozik a lakáshoz. Üres, azonnal költözhető. Minimum bérlési idő egy év.

Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 0.367 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.069 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 0.230 km )
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 1.764 km )
International Business School - IBS ( 0.230 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások