Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
477.000 Ft/hó

Hárshegyi út

Budapest, II. Kerület  96 m2, 3 szoba

részletek

Meseszép környezetben, a csendes és békés Euro-Domb Lakópark villaházában kiadóvá vált egy panorámás, 30nm-es terasszal rendelkező, 96nm-es otthon.

A természet közelsége, jó levegő és csodás panoráma jellemzi a villaépületet, amiben összesen 4 lakás található. A körbenapozott ingatlan cirkófűtéses és padlófűtéses. A terasz megközelíthető a nappaliból is és az egyik hálószobából is.
Az ablakok elektromos redőnnyel felszereltek, a konyha teljesen gépesített, minőségi háztartási eszközökkel.
A kertész által gondozott parkban helyet kapott egy kedves kis halastó és játszótér, ahol biztonságba tudhatja az önfeledten játszadozó gyerekeket is.

A lakáshoz tartozik 2 gépkocsi beálló és 1 tároló is, ami a ház alatti teremgarázsban található.

Szinte ki se kell tennie a lábát a lakóparkból, hiszen a kikapcsolódás magas fokát élheti az itt lakó.

ingatlancoach.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.980 km )
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 0.875 km )
International Business School - IBS ( 1.980 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások