N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
998.000 Ft/hó

Hárshegyi út

Budapest, II. Kerület  246 m2, 3 szoba

részletek

II. kerületben, HÁRSHEGYEN KIADÓ EGY 246 m2-es, REPREZENTATÍV PENTHOUSE LAKÁS!

A házat hatalmas, gondozott kert veszi körül, játszótér is található a lakóparkon belül. A lakás a Hárshegyi úton található, egy apartmanház legfelső emeletén. Penthouse lakás, a tágas NAPPALI-ÉTKEZŐ-KONYHA plusz 2 HÁLÓSZOBA, 2 FÜRDŐSZOBA alapterületen felül a lakáshoz tartozik egy 300 m2-es PANORÁMÁS, HEGYEKRE NÉZŐ TERASZ IS.

A lakást a lakás alsó szintjéről induló LIFTTEL tudjuk megközelíteni. Innen egy TÁGAS, KÖRPANORÁMÁS NAPPALIBA jutunk, mely egy légtérben található egy AMERIKAI KONYHÁVAL ÉS ÉTKEZŐVEL IS, félkör alakú terasszal, megy gyönyörű PANORÁMÁS.

A lakásban 2 hálószoba, egy kádas-zuhanyzós fürdőszoba valamint egy szeparált WC zuhanyzóval. A konyha GÉPESÍTETT, fűtése egyedi cirkóval megoldott. Rezsi egyedi mérők alapján fogyasztás szerint fizetendő.

Az ingatlanhoz 1 autó számára parkolóhely biztosított. Tömegközlekedés pillanatok alatt elérhető. Közelben számos iskola, British International School, Britannica, American School, Lauder, French School és óvodák. Bevásárlási lehetőségek, éttermek, kávézók a közelben.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal. 2 havi kaució és tárgyhavi lakbér fizetése esetén a lakás 2017. decemberétől költözhető.

Kérem további információkért keressen elérhetőségeimen. Közvetítői szolgáltatásunk érdeklődőink számára díjtalan.

www.renthungary.hu


Környék egyéb: British International School, Lauder,
Britannica, French School, American
School Egyetem közeli:
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.980 km )
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 0.875 km )
International Business School - IBS ( 1.980 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások