N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
681.000 Ft/hó

Hárshegyi út

Budapest, II. Kerület  160 m2, 4 szoba + 1 félszoba

részletek

II. kerületben, HÁRSHEGYI ÚTON, nagyon szép környezetben KIADÓ EGY ÚJSZERŰ, FRANCIA ERKÉLYES, 4 HÁLÓSZOBÁS, TÁGAS, NAPPALI PLUSZ AMERIKAI KONYHÁS LAKÁS, 2 AUTÓNAK GARÁZSBEÁLLÁSI LEHETŐSÉGGEL.

A lakás a Hárshegyi úti lakóparkban található, a C. épületben, az első emeleten. A garázsból lifttel is fel lehet menni a lakásba.

A lakás 165 m2-es, EGYSZINTES, szép TÁGAS, kényelmesen berendezhető. BÚTOROK NÉLKÜL KIADÓ. Panorámás, egy 9 m2-es ERKÉLY tartozik hozzá.

Elosztása a következő: NAPPALI AMERIKAI KONYHÁVAL (TELJESEN GÉPESÍTETT, FELÚJÍTOTT) ÉTKEZŐVEL, 9 m2-es ERKÉLY, amely jól berendezhető kültéri bútorokkal, 4 HÁLÓSZOBA, egy kádas FÜRDŐSZOBA WC-vel, kamra, szeparált WC, mosókonyha (zuhany),

A lakás kényelmes NAGYCSALÁDOSOKNAK IS, állatbarátokat is szívesen fogadunk.

A hálószobák parkettásak, fűtése fan-coil fűtéssel megoldott. A lakás központi porszívóval ellátott. Tartozik hozzá egy 10 m2-es tároló is.

A kert nagyon szépen gondozott, található egy játszótér is a lakóparkon belül. Éjjel-nappal működő portaszolgálattal rendelkezik.

Tömegközlekedés pár perc sétára található. Közelben Amerikai Iskola, Angol Iskola, Francia Iskola és a Lauder Iskola és Óvoda. Tömegközlekedés: 22, 22E, 222 buszokkal megközelíthető.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon mielőbb. A lakás 2 havi kaucióval és tárgyhavi lakbérrel 2018. januártól költözhető. Rezsi fogyasztás szerint fizetendő, mnden egyedi mérős.

Hosszú távra, minimum 1 évre kiadó. Érdeklődőinknek a közvetítés díjtalan.

www.renthungary.hu


Környék egyéb: Budakeszi út, Zugliget, Budagyöngye
Bevásárlóközpont
Közlekedés egyéb: 22, 22E, 222 busz Egyetem közeli:
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.980 km )
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 0.875 km )
International Business School - IBS ( 1.980 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások