Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
225.000 Ft/hó

Harcsa utca

Budapest, II. Kerület  60 m2, 2 szoba

részletek

KIADÓ a II. kerületben (Újlak), a Zsigmond térnél, egy dunai panorámával rendelkező, 60 m2-es, 2 szobás + étkezőkonyhás, felújított, bútorozott és gépesített, erkélyes lakás.

Az épület egy csendes mellékutcában áll a Bécsi út és az Árpád fejedelem útja között.
A lakás a tégla építésű társasház 6. emeletén van és egyedüli lakás az emeleten. 60 m2-es, két egész szobával, ablakos étkezőkonyhával, kádas fürdővel, külön WC-vel és egy 4 m2-es erkéllyel rendelkezik. A lakás sajátossága egy önálló, saját lépcsőház mely egyben tárolóként is szolgál. Az erkélyről csodálatos panoráma nyílik a Dunára és a városra.

A lakás távfűtéses. A rezsiköltség ca. 35.000 Ft. A közös költség ebből 10.000 Ft, amely tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. A többi közmű mérőórás.

A környéken minden megtalálható, amire az embernek szüksége lehet. Több kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem a környéken és sok a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is (1 uszoda, 2 fürdő a szomszédos Frankel Leó utcában, több mozi és filmszínház, galériák stb.) Az Árpád fejedelem útjának ezen részén minden szombat délelőtt termelői

Az elhelyezkedésből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen gyorsan alatt elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

BKK megállók a közelben
Villamos 17 19 41
Busz 191 109 9
Éjszakai 923 934 960

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

A lakás október 3-ától költözhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Dunai kilátás

Környék egyéb: Zsigmond tér
Közlekedés egyéb: Villamos 17 19 41 Busz 191 109 9
Éjszakai 923 934 960 Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.897 km )
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.617 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.296 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.266 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.296 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.304 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások