N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
213.000 Ft/hó

Harcsa utca

Budapest, II. Kerület  60 m2, 2 szoba

részletek

II. kerületben, HARCSA UTCÁBAN KIADÓ EGY 60 M2-ES, 2 SZOBÁS, ERKÉLYES, PANORÁMÁS, IGÉNYES LUXUS LAKÁS.

A lakás 2015-ben teljes körű FELÚJÍTÁSON esett át. A lakás sajátossága egy önálló, SAJÁT LÉPCSŐHÁZ, mely TÁROLÓKÉNT is funkcionál.

A lakáshoz tartozik egy 6 m2-es TERASZ, melyről CSODÁLATOS PANORÁMA TÁRUL ELÉNK, a Margitszigetre látunk rá pont erről a kényelmes kis teraszról. Kiváló lokáció, közlekedés nagyon jó, busz, villamos 300 méterre áll meg a háztól, a Belváros 10-15 perc alatt elérhető távolságnyira, közelben bevásárlási lehetőség, bank, óvoda, iskola, éttermek, cukrászdák, minden karnyújtásnyira.

A lakásban a 2 szobán kívül egy TELJESEN GÉPESÍTETT KONYHA étkezővel és egy FÜRDŐSZOBA (zuhanyzós) található, a WC szeparált. Mindkét szoba KLIMATIZÁLT.

A lakás tájolásából adódóan (kelet-nyugati) egész nap világos, fényes. Az ablakok hő- és hangszigetelt üveggel vannak ellátva. Emiatt a lakás meglehetősen csendes, nyugodt.
A lakás nagyon intim, ezen a szinten KIZÁRÓLAG EZ AZ EGY LAKÁS TALÁLHATÓ. Ebből kifolyólag nem lesz hangos szomszéd, aki megzavarná nyugalmát.

Fűtése távfűtéssel megoldott, radiátorokkal. Havi 14e Ft az átalány, télen-nyáron. Villany kb. 4e Ft/hó, víz- csatorna díj 7e Ft/hó, internet TV-vel 6e Ft/hó (Telekom).

Közterületen a parkolás fizetős. A szemben lévő udvarban havonta 14 ezer forintért beállóhely bérelhető (őrzött parkoló).

A lakásban DOHÁNYZÁS ÉS KISÁLLAT TARTÁSA NEM MEGENGEDETT.

A lakás HOSSZÚ TÁVRA, minimum 1 évre kiadó. 2 havi kaució és tárgyhavi lakbér szükséges a költözéshez, mely szinte azonnal lehetséges. Közjegyző előtti szerződés szükséges.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon MIELŐBB, hogy erre a csodálatos otthonra mielőbb szert tehessen. A megtekintés díjtalan. Várom hívását, akár hétvégén is.

www.renthungary.hu

Környék: Dunához közel, Dunai kilátás, Széll Kálmán tér, Vár

Környék egyéb: Szépvölgyi út, Bécsi út, Lajos
utca, Árpád híd Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.895 km )
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.631 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.304 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.275 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.304 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.311 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások