N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
550.000 Ft/hó

Gül Baba utca

Budapest, II. Kerület  172 m2, 5 szoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Felhévíz és Rózsadomb közötti régi utcácskában található. A környék olyan, mintha Szentendre óvárosában járnánk, macskaköves utcák, patinás házak, szép városi panoráma. Tömegközlekedés szempontjából jól ellátott városrész; 100 méteren belül felszállhatunk a 191-es buszra vagy a 17-es, a 19-es és a 41-es villamosokra, melyekkel a Móricz Zsigmond körtér illetve Kelenföld felé utazhatunk. A mindennapi bevásárlásra több kisebb-nagyobb élelmiszer boltban van lehetőség. A Mammut és a Fény utcai piac villamossal csak pár perc, ahol a szolgáltatások teljes tárházát találjuk. Az ügyintézés is hamar megoldódhat, mivel Margit körúti Kormányablak csak 1 villamosmegállónyira van. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatók. A természet kedvelőknek kiváló célpont a Margitsziget illetve kellemes kikapcsolódást ígér a Császár-Komjádi uszoda vagy a Szent Lukács Gyógyfürdő, amelyeket könnyű sétával is elérhetünk.

A HÁZ JELLEMZŐI:
A 3 szintes, téglaépítésű DUPLAKOMFORTOS ház valószínűleg az utca legszebb épülete kívül és belül egyaránt. A 172 nm-es házhoz tartozik egy hatalmas, 38 nm-es TERASZ, egy hangulatos kis kövezett belső udvar és GARÁZS is.
Az 5 szobás házat néhány éve igényesen felújították; a fürdőszobákba jó minőségű csempe és bútorok, zuhanykabinok kerültek, a konyhát teljes gépesítéssel (sütő, gáztűzhely, mosogatógép) és új konyhabútorral látták el, új nyílászárókat építettek be, felújították a keményfa parkettát.
A ház délnyugati fekvése miatt meglehetősen napfényes. A szobákat a nyári hónapokban légkondicionálóval lehet kellemes hőmérsékletűre hűteni.
Az ingatlan kifejezetten ideális igényes családoknak, pároknak, üzletembereknek és háziállatot tartóknak is, mivel KISÁLLAT HOZHATÓ!

HÁZ MÉRETEI:
Teljes méret: 172 nm
Földszint:
- Szoba:17 nm
- Szoba: 9 nm
- Fürdő: 12 nm
- Garázs: 22 nm
Középső szint:
- Nappali: 25 nm
- Fürdő: 4 nm
- Konyha-Étkező: 12 nm
- Terasz: 38 nm
Tetőtér:
-Szoba: 16 nm
-Szoba: 14 nm
- Fürdő: 4 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet gáz cirkó kazán biztosítja. Minden fogyasztás egyedi mérővel mérhető. Nyáron a meleget légkondicionálóval lehet ellensúlyozni.

KÖLTSÉGEK:
A fűtés átalányban fizetendő, mely havonta 30.000 Ft.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy kisebb garázs, mely egy autó számára biztosít kényelmes parkolási lehetőséget.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució és tárgyhavi bérleti díj szükséges. Az ingatlan minimum 1 évre, bútorozás nélkül kiadó.

Bérleti díj: 550 ezer Ft/hó

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.514 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.924 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.897 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.924 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.914 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások