Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
450.000 Ft/hó

Gárdonyi Géza út

Budapest, II. Kerület  110 m2, 3 szoba

részletek

KIADÓ a II. kerület, Vérhalom kerületrészben, a Gárdonyi Géza utcában, egy 110 nm-es, 3 félszobás, LUXUS SZINTEN FELÚJÍTOTT ÉS GÉPESÍTETT lakás GARÁZZSAL!

A lakás egy 3 szintes, tégla építésű, újszerű társasház 1. emeletén található és tartozik hozzá egy garázs. A házat szépen gondozott kert övezi.

A lakás egy tágas előszobával, egy étkezős, amerikai konyhás és teraszos nappalival, két hálószobával (ebből az egyik szintén terasz kapcsolatos), egy WC-vel és bidével is felszerelt fürdővel és egy külön WC-vel is rendelkezik. Az előszobában egy hatalmas beépített szerkény van. Tároló és mosókonyha is van a házban. A terasz 20 m2.

Az ingatlan bútorozatlan, de teljesen gépesített (tűzhely, szagelszívó, hűtő, mosógép, mosogatógép, szárítógép, 3 klíma, távfelügyelt riasztó, elektromos redőnyök). A fűtést (padlófűtés) és a melegvizet cirkó biztosítja.

A közös költség 40.000 Ft, ami tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. Minden közmű mérőórás.

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Sok a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, kórház, iskola a környéken. A közelben van a Rózsadomb Center, mind a Rózsakert bevásárlóközpont és a Budagyöngye is. Tehát rengeteg a szórakozási, kikapcsolódási vagy sportolási lehetőség a környéken és kiránduló helyekben is bővelkedik ez a kerület.

A közlekedés is nagyon jó. Egy utcával feljebb állnak meg a 11-es, 29-es, 111-es buszok és az éjszaka is közlekedő 931-es. Melyekkel hamar lent lehetünk a Margit körúton, a Batthyány, Kolosy vagy akár a Szentlélek téren. Tehát könnyen elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

A dohányzás nem megengedett, de kisállat hozható!

Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra!

Ha kérdése van, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu


Környék egyéb: Batthyány tér
Közlekedés egyéb: 11-es, 29-es, 111-es buszok és az
éjszaka is közlekedő 931-es busz Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 1.595 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.462 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.337 km )
International Business School - IBS ( 1.337 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások