N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
160.000 Ft/hó

Ganz utca

Budapest, II. Kerület  52 m2, 2 szoba

részletek

Lakás kiadó 2018. május 1-től

A lakás Budapest II. kerületében, Bel-Buda városrész átmenő forgalomtól mentes, igazi vízivárosi, hangulatos, egyszerre történelmi és modern kis utcájában található, pazar tömegközlekedéssel ellátott környéken.

Közvetlen környezetében, az utcában van a Kanadai Nagykövetség, az Öntödei Múzeum, több „A” kategóriás új irodaház, egy 4*-os új szálloda, az utca végén pedig egy kis park, a Külügyminisztérium valamint a Király gyógyfürdő. A világörökségi Duna-part a város legszebb panorámájával 1 perc alatt elérhető.

A lakás 4. emeleti, néhány éve teljes felújításon esett át, első osztályú burkolatokkal, német konyhabútorral felszerelt. Bútorozottan vagy részben bútorozottan kiadó.

A lakás a Kanadai Nagykövetség épületére és a Residence irodaházra néz, így munkaidőn kívül teljesen zavartalan a nyugalom. A déli homlokzata 6 m széles, végig nagy hang- és hőszigetelt ablakokkal. Déli tájolású a tágas nappali és a háló. A hálót és a fürdőszobát gardrób helyiség köti össze, melyben beépített szekrény van. A teljes déli homlokzat előtt egy 8 m2-es terasz van, mely napellenzővel felszerelt. Az északi oldalon kapott helyet az étkezős konyha, előszoba valamint egy kamra.

A külső és a belső nyílászárók egyaránt újak, egyedi gyártásúak, az ajtó biztonsági, hő- és hangszigetelt, az új műanyag ablakokon szintén új redőnyök vannak. A fűtés és a meleg víz házközponti kazánról érkezik, a házon napelemek találhatók, melyek a fűtést és melegvíz ellátást segítik.

A lakás két szobája egybe nyitott, így kifejezetten tágas.

A WC külön helyiségben van, a fürdőszobában kád van.

A lakáshoz egy jól használható, zárható külső tároló tartozik, mely a nyitott folyosóról nyílik a lakás mellett, bicikli, babakocsi kényelmesen elhelyezhető. A konyhának nagy ablaka van, az egyéb kiszolgáló helyiségek pedig önálló, csak ehhez a lakáshoz tartozó szellőztető rendszeren keresztül kapnak friss levegőt.

A 4-6-os villamos és az M2 metró 5 percre, a fonódó villamos megállója 2 percre van. A környék turisztikai szempontból kiemelkedő jelentőségű, mégis csendes, nyugodt és biztonságos.

Parkolni az utcán, közterületen lehetséges, de a háznak van 3 fedett gépkocsibeállója, ezeket a lakók érkezési sorrendben használhatják, a 80 méterre levő szálloda teremgarázsában parkolóhely bérelhető. A ház bejárata nem közvetlenül az utcára, hanem egy kis, zárt udvarra nyílik, ahol robogó biztonságosan elhelyezhető.

A lakóközösség kulturált, rendezett.

A közös költség 32.000 Ft/hónap, mely az áramon és a távközlési szolgáltatáson kívül mindent tartalmaz, azaz hideg-meleg vizet, fűtést, gázt, biztosítást. A lakásba UPC optikai kábel van behúzva.

Klíma, kisállat elhelyezése megegyezés szerint.

Minimum 1 évre első havi bérleti díjjal és 2 havi kaucióval 2018. MÁJUS 1-TŐL költözhető.

Hívjon bizalommal: Nagy Gábor, Silver Immo Ingatlaniroda
Bérlők számára a közvetítés díjtalan.
Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, visszahívom!

silverimmo.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.048 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.480 km )
Central European University - CEU ( 1.480 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások