Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Ganz utca

Budapest, II. Kerület  30 m2, 1 szoba

részletek

Az épület a Fő utca elején van a Külügyminisztérium oldala mögött, a Bem tér közelében, a Király fürdő mellett. A Fő utca felől van egy kis Görög keleti templom egy kis téren, és a ház oldalánál van egy szálloda és a Kanadai nagykövetség épülete.
A szoba egyik ablaka a templomra és a térre néz, a másik ablaka pedig egy belső udvarra.

A ház a 60-as évek végén és a 70-es évek elején épült, modern háznak mondható tégla ház.
A lakás teljesen fel lett újítva, a falak áthelyezve, az összes csővezeték kicserélve, új konyha méretre csináltatva és a berendezés is teljesen új.

A lakás központi fűtésű, a radiátorokon egyedi mérő van, így mindenki egyénileg tudja szabályozni a fűtését. A ház nemrégiben cserélte le a központ gázkazánját egy modern hőszivattyús kazánra, ami 30%-al kevesebbet fogyaszt mint a régi kazán, ezért a fűtésszámlák is kisebbek.

A közös költség 15.500 Ft/hó, amiben benne van szinte minden rezsi, a fűtési díj átalánya (minden évben az egyéni fogyasztás alapján elszámolásra kerül), a víz és csatornadíj, a liftdíj, a ház takarítási, világítási és karbantartási költsége és a közös képviselő díja. Ezen kívül van a lakás villanyszámlája, ami kb. 14.500. forint, mivel a lakásban megszüntettük a gáz ellátást és minden villannyal működik.

www.horland.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.048 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.480 km )
Central European University - CEU ( 1.480 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások