Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
230.000 Ft/hó

Fő utca

Budapest, II. Kerület  89 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Budán a II. kerületben Vízivárosban található az ingatlan. Remek környék, 15 perc kényelmes séta távolságra a Budai vártól. Mind autóval mind tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető. A közelben jár a 41-es és a 19-es villamos, a 16-os busz. A Batthyány tér csak 5 perc gyalog ahonnan számos busz indul a város minden pontja felé, és még a 2-es metróra is felszállhatunk. Autóval megközelíthető a Lánchíd vagy a Margit híd felől a rakparton haladva, illetve a Fő utcából. Számos étterem, és kisebb bolt szolgálja a kényelmünket a hétköznapokban. Nagy bevásárlásainkat intézhetjük a Batthyhány téren, vagy a mindössze 1 km-re lévő MAMMUT bevásárló és szórakoztató központban, ahol a hivatalos ügyeket is elintézhetjük, illetve a szórakozási és sportolási lehetőségek is adottak.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 5 szintes, téglaépítésű lapos tetős társasház az 1940-es években épült. Szépen felújított épület, gondozott ligetes park veszi körbe. A házban kb. 30 lakás található, a lépcsőház rendezett, igyekeztek a lakók az eredeti hangulatát megőrizni. A társasházban lift és kaputelefon működik.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 87nm-es felújított összkomfortos lakás a társasház 1. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. A világos, csendes, napsütötte lakás a nyár folyamán felújításon esett át, aminek keretein belül, kicserélték az ablakokat, új fakeretes nyílászárók lettek beszerelve. Továbbá, lecsiszolták, és lefestették az eredeti ajtókat, a parkettát felcsiszolták, és újra lakkozták, valamint a konyha szekrény is megújult. A falak frissen festettek, a kádas fürdő, és a külön WC is szépen rendbe lett téve. A lakásban tágas, erkélye, kertre néző nappali, hálószoba, hall, cselédszoba, kádas fürdőszoba és egy külön WC, valamint kamra, és egy szintén erkélyes, belső udvarra néző konyha kapott helyet. Minden helyiség ablakos, szellőztethető. Mosógép, mosogatógép, tűzhely, hűtő és egy külön fagyasztó rendelkezésére áll a bérlőknek. A lakás bútorozatlanul, gépestíve kiadó, minimum egy évre.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 87 nm + 4nm erkély
- Nappali: 25 nm
- Fürdő: 2,7 nm
- Konyha: 8,1 nm
- Félszoba: 7,5 nm
- Szoba: 18 nm
- Hall: 12,7 nm
- Előtér: 4,8 nm
- Közlekedő: 4,1 nm
- Kamra: 1,2 nm
- WC: 1,2 nm
- Gardrób: 2 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtésről házközponti kazán gondoskodik, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Vízóra nem lett a lakásban felszerelve.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 47.000 Ft, amely magába foglalja a fűtés díját, a korlátlan vízfogyasztást, valamint a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, alap szintű kertgondozást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 2 nm-es saját tároló a pincében.

PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék fizető övezet, de a kerületben lakók, éves minimális díj megfizetése mellett, ingyen parkolhatnak.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució szükséges. Kisállat a lakásba nem vihető. Dohányzás a lakásban nem, lehetséges.
Alap felszereltséggel bútorozatlanul, gépesítve kiadó, minimum egy évre.

Bérleti díj: 230 ezer Ft+rezsi/hó

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Környék: Vár
Közlekedés: Metro 2 piros
Környék egyéb: Battyhány tér
Közlekedés egyéb: 41, 19-es villamosok

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások