Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
135.000 Ft/hó

Fő utca

Budapest, II. Kerület  37 m2, 1 szoba
Sz. Zsuzsanna, +36/20-479 Mutasd

részletek

II. kerület Batthyány térnél kiadó egy csendes, világos, udvari, felújított lakás liftes házban. A lakás a második emeleten található, az épület ötszintes.

A nyílászárók újak, cseréjük és a lakás festése egy éven belül történt. A laminált padló és az előszoba burkolat cseréje a napokban készült el. A lakás 37 nm-es, az előszobába belépve balra egy szoba, szemben a fürdőszoba, és jobbra konyha (amelyből egy kicsi spájz nyílik) található.

A lakás egy zárt folyosóról közelíthető meg, amely csak ehhez a lakáshoz tartozik, így ott akár kerékpár is tárolható. 1 szobás, ablaka a belső nyitott udvarra néz.
Hűtő, mosógép, konyhai felszerelések találhatóak a konyhában.

Egyedi cirkófűtéses, saját vízóra van, így minden fogyasztás mérő alapján történik. A közös költség: 11.000 Ft.

A lakás azonnal költözhető. Igényes, megbízható bérlő részére kiadó, min. 1 évre.

Két havi kaució szükséges.

Bérleti díj: 135.000 Ft

Környék: Dunához közel, Széll Kálmán tér
Közlekedés: Metro 2 piros
Környék egyéb: Battyhány tér
Közlekedés egyéb: 19, 41-es villamos Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.914 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.989 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.274 km )
Central European University - CEU ( 1.274 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások