Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
180.000 Ft/hó

Fillér utca

Budapest, II. Kerület  58 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

Kiadó a II. kerületben (Országút), a Fillér utcában, egy 58 m2-es, 2 + 1 félszobás, külön étkezőkonyhás, bútorozott és gépesített, erkélyes lakás.

A rendezett, kiváló állapotú 1960 körül épült, liftes társasház a II. kerület egyik legfrekventáltabb részén van. A Mammut és a Fény utcai piac mögött, a Fillér és a Káplár utca sarkán. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik. A háznak gyönyörűen ápolt, padokkal kirakott, saját zöld kertje van, ahova le is lehet menni.

Az 1. emeleti lakás a zöld kertre néző függőfolyosóról közelíthető meg. Utolsó lakás, így a Káplár utcára néző erkélyen kívül gyakorlatilag van egy belső kertre néző terasza is.

A lakásnak normál méretű előszobája van. Egy szobán kívül minden helység innen nyílik. Balra az ablakos, étkezős konyhát és a kádas fürdőszobát találjuk. Jobbra a félszoba, majd a külön WC következik. Szembe az erkélyes, légkondicionált nappali, amiből még egy szoba nyílik. A konyha és a félszoba a függőfolyosóra, a két szoba és az erkély a Káplár utcára néznek.

Közös költség 13.000 Ft. Fűtése házközponti, melynek díja 9.500Ft. Víz és az áram fizetése fogyasztás alapján.

A környéken minden megtalálható, amire az embernek szüksége lehet. Pár perc séta a Mammut és a Fény utcai piac, de több kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és sok a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is.

Az elhelyezkedésből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

BKK megállók a közelben
Villamos 4 6 17 56 56A 59 59B 61
Busz 6 22 39 91 102 116 128 129 149 155 156 222 22A 5
Éjszakai 916 922 956 960 990

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.958 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.432 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.843 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások