Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
155.000 Ft/hó

Fillér utca

Budapest, II. Kerület  54 m2, 2 szoba

részletek

II. kerületben, a SZÉLL KÁLMÁN TÉR közelében, a MILLENÁRIS és a VÁROSMAJOR szomszédságában, a Fillér utcában, egy háromemeletes, rendezett, kertes téglaépület 1. emeletén kiadó egy 54 nm-es, 2 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT, NAGY BELMAGASSÁGÚ, GARDRÓBOS, részben bútorozott és gépesített, világos, igényes, elegáns lakás.
Az ingatlanban egy tágas NAPPALI, egy HÁLÓSZOBA, egy konyha, egy kádas fürdőszoba, egy gardróbszoba, egy közlekedő és egy előszoba került kialakításra. A szobák egybenyílóak. A konyha korszerű gáztűzhellyel, kombinált hűtővel és elszívóval felszerelt. A nappaliból nyíló GARDRÓBSZOBA remek tárolási alternatívaként szolgál. Az ablakok a társasház gondozott, ZÖLD, ŐSFÁS KERTJÉRE néznek, így a lakás a Szilágyi Erzsébet fasor közelségének ellenére is kifejezetten csendes. A nappali északnyugati, a hálószoba pedig délnyugati fekvésű.
Télen a meleget gázfűtés (cirkó) biztosítja egyedi méréssel. Parkolásra az utcán van lehetőség, illetve a közelben autóbeálló is bérelhető.
A közlekedés minden irányba kiváló (M2 metró, 4-es, 6-os, 17-es, 56-os, 59-es, 61-es villamos, buszok). A BIMBÓ ÚT, a MARGIT KÖRÚT, a MAMMUT bevásárlóközpont, a BUDAI VÁR, a VÉRMEZŐ, a DÉLI PÁLYAUDVAR, a KIS-SVÁBHEGY, a SZENT JÁNOS KÓRHÁZ, a GÁBOR ÁRON UTCA és a RÓZSAKERT üzletközpont is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Közös költség: 13 ezer HUF/hó
Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt.

AZONNAL költözhető!

Bérleti díj: 155 ezer HUF/hó+rezsi+kaució
Érdeklődni: Vöő Gergely
Hívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!
I also speak English.

A bérlők részére a közvetítés ingyenes!

skyholdingatlan.alberlet.hu

Környék: Dunához közel, Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros
Környék egyéb: Mechwart tér, Millenáris, Városmajor
Közlekedés egyéb: 17-es. 56-os, 59-es, 61-es villamos Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 1.870 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 0.936 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.938 km )
International Business School - IBS ( 1.938 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások