Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
130.000 Ft/hó

Fazekas utca

Budapest, II. Kerület  47 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Perlaki Horváth Réka, +36/30-498 Mutasd

részletek

A 2. kerületben egy első emeleti lakás bérelhető, alacsony rezsivel. Bútorozott, felszerelt lakás. A lakás konyhával, fürdőszobával, nappalival, hálószobával és saját terasszal rendelkezik. A 30 ezer forintos közös költség tartalmazza a havi fűtési és vízdíjat, emellett az áram és az internet díj körülbelül 9000 Ft.
A lakás szépen felújított, tiszta állapotban van. Csak néhány percnyi sétára a Mechwart ligettől, 10 percre a Batthyány tértől.
Minimum 12 hónapos bérleti szerződés esetén.
Kaució: 2 havi

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.201 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.397 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.791 km )
Central European University - CEU ( 1.397 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások