Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
300.000 Ft/hó

Eszter utca

Budapest, II. Kerület  110 m2, 4 szoba

részletek

A Rózsadombon bérbe adó egy csendes, napfényes, nagyteraszos, dupla komfortos ingatlan garázzsal.
A 4 szobás lakás egy 4 lakásos társasház I. emeletén fekszik (lift nincs), nyeles telken közelíthető meg, így rendkívül csendes, nyugodt a környezete. A nappali front és a terasz déli tájolású, kertre néző, a lakás egésze világos, napfényes.
A helyiségek elosztása élhető tereket biztosít, minden helyiség külön-külön bejárattal rendelkezik, a nappali és a mellette lévő háló össze is nyitható, mindkettőből önálló kijárás van a 10 m2-es teraszra. Az előszobából további két hálószoba közelíthető meg, egyikük erkélyes. Mindkét fürdőszobában mosdóhely és WC van kialakítva, az egyik kádas, a másik tusolókabinos. A nagyméretű étkezős konyhát kamra helyiség egészíti ki.
Az ingatlan felújított, a riasztórendszer és az informatikai hálózat (UPC, Telekom) kiépített.
A bérleti díj magában foglalja a lakáshoz tartozó 26 m2-es garázs használatát is. Ezen túl további két gépkocsi beállási lehetőség van a zárt telken belül. A kert a lakók közös használatában áll.
A lakás bútorok nélkül, részben gépesítve (mosogatógép, gáztűzhely, sütő, elszívó) vehető birtokba.
Fenntartásának költsége mérsékelt, a közös költség 18.600 Ft, minden fogyasztás mért, a fűtés egyedi, cirkó rendszerű, a melegvizet gázbojler adja.
Egy havi bérleti díj és két havi kaució ellenében hosszú távra (minimum egy évre), azonnal beköltözhető. A lakásban való dohányzás és a kisállat tartás nem megengedett.
A telefonszám hétvégén is hívható.

arenda.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.936 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.921 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.936 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.882 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.696 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások