Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
999.000 Ft/hó

Eszter utca

Budapest, II. Kerület  106 m2, 4 szoba

részletek

Kiadó a II. kerületben, Rózsadombon, egy új építésű, 106 m2-es, 4 szobás, dupla komfortos, kertkapcsolatos lakás 38 m2-es terasszal, 1 garázzsal és 1 udvari beállóval.

A 2017-ben épült, 3 lakásos, tégla építésű társasház a Vérhalom tér közelében áll. Szépen gondozott kert övezi. A földszinti és az 1. emelti lakások kertkapcsolatosak.

Helyiségei: előszoba/közlekedő (nagyméretű beépített szekrényekkel), amerikai konyha és nappali, 3 teljesen külön nyíló hálószoba, 2 fürdő (egyik kádas, másik zuhanyzós), külön vendég WC, 38 m2 terasz, tároló, 1 teremgarázs hely, 1 udvari beálló.

A lakás az 1. emeleten található, déli fekvű, a hátsó kert felé kertkapscolatos. Panorámás lift köti össze a garázzsal. Magas minőségű bútorokkal részben, gépekkel teljesen felszerelt (MIELE, LIEBHERR, DURAVIT), kimagasló minőségű fapadló. Elektromos bejárati- és garázskapu, beléptető telefon (Intercom), távvezérelt ablakablakok, PARADOX riasztórendszer, külső kamerák, automata öntözőrendszer, fenntartható, alacsony energiafogyasztásra összpontosító fűtő-hűtő rendszer (Green Building), Daikin hőszivattyú szolgáltatja a melegvizet geotermikus energiával és a GEO tarifával. UPC kábeltévé 94 csatornára + 27 HD + HBO, MyPrime, Filmbox, 500 Mbit/sec internet és WIFI.

A közös költség tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. Minden közmű mérőórás.

Az elhelyezkedése kiváló, mivel percek alatt elérhető a Margit híd, a Mechwart liget vagy a Széll Kálmán tér, tehát a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

BKK megállók a közelben
Busz 11 91 111 191 291
Éjszakai 931

KISÁLLAT NEM HOZHATÓ! A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

Amennyiben Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, állunk rendelkezésére 15 éves szakmai tapasztalattal, személyre szabott jutalékkal és teljes lebonyolítással.

diamond.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér

Környék egyéb: Margit híd budai hídfő
Közlekedés egyéb: Busz 11 91 111 191 291 Éjszakai 931 Egyetem közeli:
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.825 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.814 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.825 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.759 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.639 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások