Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
205.000 Ft/hó

Daru utca

Budapest, II. Kerület  48 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Vékási Viktória, +36/70-264 Mutasd

részletek

KIADÓ EGY TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT, IGÉNYESEN BÚTOROZOTT II. KERÜLETI LAKÁS Szemlőhegy és Újlak határán a DARU UTCÁBAN.
Az ingatlan 48 nm-es teljes egészében felújított és vadonatúj bútorokkal berendezett 2 szobás lakás, egy 6 lakásos társasház 1. emeletén. A lakásban egy NAPPALI, egy franciaággyal felszerelt HÁLÓSZOBA, egy zuhanyzós FÜRDŐSZOBA, különálló WC és 2 db ERKÉLY (utcai és egy fedett belső udvari) található.
Az ingatlan teljes felújításon esett át az elmúlt hónapokban, új nyílászárók, új cirkó fűtési rendszer és radiátorok lettek beépítve. A teljes elektromos hálózat is korszerűsítésen esett át. A lakásban található összes bútor, a műszaki eszközök és gépek (cirkó, klíma, mosógép, elektromos főzőlap, sütő, hűtő, fagyasztó) teljesen újak. A szobai ablakok redőnnyel vannak felszerelve.
Az ingatlan KÖZLEKEDÉSI SZEMPONTBÓL KIVÁLÓ, a fonódó villamosok megállói (17, 19, 41-es villamosok) és a 9-es, 109-es, 934-es, 960-as, 923-as buszok megállói pár perces sétán belül elérhetőek. A mindennapi bevásárlásra és ügyintézésre a közelben lévő KOLOSY TÉREN minden megtalálható: éttermek, bank, boltok, cukrászda.
Kisállat tartása és dohányzás az ingatlanban nem megengedett.
PARKOLÁS: utcán, illetve a közelben parkolási lehetőség bérelhető.

Az ingatlan minimum 1 évre bérelhető, 2 havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal AZONNAL KÖLTÖZHETŐ.

Bérleti díj: 205 000 Ft
Közös költség: 4 800 Ft
Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt.

Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.304 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 0.871 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 0.845 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 0.871 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 0.862 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások