Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
658.000 Ft/hó

Budenz út

Budapest, II. Kerület  105 m2, 4 szoba
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Új bérleti díj 658 000 HUF / hó Árfigyelés Árcsökkenés
1 800 EURO / hó
Kaució 1 316 000 HUF
Rezsiköltség 30 000 HUF / hó
Közös költség 40 000 HUF / hó
Méret 105 m2
Szobák száma 4 szoba
Különnyíló szoba 3
Berendezés Luxus
Emelet Földszint
Lift Igen
Kilátás Kertre néző
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Közös költségben: Épület takarítás, Parkfenntartás, Szemétszállítás, Lift üzemeltetés
Lakás adatai
Város Budapest
Kerület II. kerület
Kerület rész Szépilona
Ingatlan címe Budenz út
Ingatlan állapota Kitűnő
Komfort fokozat Duplakomfort
Fűtés Falfűtés
Melegvíz Házközp. mérőórával
Konyhai szellőzés Elszívó és ablak
Ház jellege Kis társasház
Parkolási lehetőség Mélygarázs
Kocsibeálló 2
Tájolás Nyugat
Építés éve 2015
Épület szintjei 3

Lakás jellemzők: Szúnyogháló, Redőny, Biztonsági ajtó, Gardróbszoba, Külön WC, Mosogatógép, Mosókonyha, Tároló, Terasz, Zárható szobaajtó, Duplex, Műanyag ablak
Épület jellemzők: Belsőkert, Elektromos garázskapu, Fűtött garázslejáró

részletek

Budapest II. kerületének elegáns környékén a Budenz úton alábbi rendkívüli adottságokkal rendelkező, új szerű, 2015-ben épült ingatlan kiadó.
A lakás kis lakásszámú (5 lakásos) társasházban található, amely lifttel rendelkezik.

Az ingatlan a Budenz úton, a Budenz úti Általános Iskolától 40 méterre, az Internatonal Business School (IBS) volt kampuszával illetve jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem továbbá számos magániskolának és teniszpályának helyt adó parkkal szemben helyezkedik el.
A ház kiváló infrastruktúrával, tömegközlekedéssel rendelkező környéken fekszik el, ahol élelmiszer bolt illetve a 129-es busz megállója 30 méterre van az utcában illetve 56, 61-es villamos megállója 250 méterre találhatók.

Az épület Déli frontján mintegy 700 m2 területű, egybefüggő be nem épített növényekkel beültetett, locsolórendszerrel ellátott füvesített közös használatú udvarral rendelkezik, közös használatú tűzrakó hellyel.
A mintegy 105 m2 alapterületű lakás belső két szintes 52,5 - 52,5m2 alapterületű. A szintek igény esetén teljesen leválaszthatóak, mivel a felső szint is külön bejárati ajtóval rendelkezik.
A lakás nyugati homlokzata felé 30 m2 nagyságú, frissen kiépített WPC burkolatú terasz található, amely diszkrét takarásban van mind az utca, mind a szomszéd felől.

A lakásban egy tekintélyes 45m2 alapterületű amerikai konyhás nappali és zuhanyzós fürdőszoba WC, a felső szinten 3 háló, egy kádas fürdőszoba valamint egy különálló WC helyiség található külön gardróbbal.
Az ingatlanhoz 2 darab gépkocsi beállóhely és egy tágas tároló tartozik a ház teremgarázsában, amelynek bérletét a bérleti díj tartalmazza.

Az ingatlant belső berendezése lakberendező segítségével luxus igénnyel került kialakításra, rengeteg beépített tárolóhellyel. A teljesen gépesített konyha, magas minőségű MIELE konyhagépekkel került felszerelésre. A lakás megjelent a Szép Házak 2016/1. számában.
A lakás műszaki jellemzői: A lakás mennyezeti és padlófűtéssel és hűtéssel rendelkezik, amelynek ellátását levegő-levegő hőcserélő rendszer, illetve fűtés esetén gáztüzelésű rásegítő rendszer biztosítja, ekként a fűtés a legnagyobb hidegben is gazdaságosan üzemeltethető.

A lakás valamennyi nyílászárója elektronikusan mozgatható árnyékolóval és szúnyoghálóval rendelkezik.
A lakás eredetileg telepített LOXONE okosotthon rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy okos eszközre telepített alkalmazás útján, akár távolról állíthassuk be a lakás hőmérsékletét, a világítást és az árnyékolókat is vezérelhessük. A rendszer lehetővé teszi, hogy a fizikai világítás kapcsolókat szabadon konfigurálhassuk.
A lakásban belső szűrő, levegőztető rendszer, és LOXONE rendszerbe integrált riasztó rendszer is telepítésre került.

A bérleti díja EUR 1800 /hó, amely tartalmazza a két beálló és tároló bérlati díját is.
Azonnal költözhető első havi bérleti díj és két havi kaució ellenében

revival.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 0.570 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.602 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 0.402 km )
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 1.225 km )
International Business School - IBS ( 0.402 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások