N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
648.000 Ft/hó

Budakeszi út

Budapest, II. Kerület  107 m2, 3 szoba
Simple Homes, +36/30-663 Mutasd

részletek

LUXUSLAKÁS kiadó
a II. kerületben, a Budakeszi úton, a közkedvelt ÖKO Lakóparkban. A 2018-ban teljes körűen felújított 107 nm2-es lakás a 6 szintes liftes, újszerű társasház 3. emeletén található. Amerikai konyhás nappali, /felső kategóriás Miele gépekkel felszerelt/, 2 hálószoba -beépített gardróbbal, 2 fürdőszoba, padlòfűtés, fan-coil hűtés/fűtés. A lakáshoz 9 nm2-es terasz, egy parkoló a teremgarázsban, külső beálló és egy tároló tartozik.
LAKÓPARK:
Természetvédelmi terület határán fekszik, így nemcsak a város válik jól megközelíthetővé, hanem az erdő és a természet is percek alatt elérhető. Az épületet is egy gyönyörűen rendezett, 2.5 hektáros park veszi körül.
A lakóparkban egy sport és wellness központ is található, amely a lakók számára ingyenesen használható kora reggeltől késő éjszakáig. Futópálya, játszótér, focipálya, kerti tó, kerti pagoda, sütögető, bográcsozó található, a lakóparkon belül recepció, étterem, rendezvényterem, kártyaszoba, biliárdterem, borospince bortárolóval, valamint napozóterasz, gőzgabin, szolárium, úszómedence, jacuzzi, konditerem, squash pálya, szauna, sóbarlang, és masszázs is igénybe vehető.
A vendégek számára külön vendégparkoló van fenntartva, ìgy joggal mondható, hogy az itt lakók nemcsak a nyugalmat, hanem egy sportos és aktívan regeneráló életformát is magukénak tudhatnak. Ezt a kényelmet és nyugalmat fokozza és biztosítja a 24 órás őrzés és portaszolgálat.
Költségek
Közös költség: 70.000 Ft/hó
Fűtési, vízmelegítési hődíj: havonta fizetendő, fogyasztás alapján
Víz-csatorna díj: a közös költségben, elszámolás évente egyszer fogyasztás alapján
Villany: havonta fizetendő, fogyasztás alapján
Közlekedés
A Budakeszi úton a 22, 22A és a 222 busz valamint a Hűvösvölgyi és a Szilágyi Erzsébet fasoron közlekedő 56, 56A, 59 és 61 villamos a Széll Kálmán téri M2-es metrómegállóhoz visz.

Egyetem közeli:
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 1.034 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások