Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
579.000 Ft/hó

Budakeszi út

Budapest, II. Kerület  107 m2, 3 szoba
Simple Homes, +36/30-663 Mutasd

részletek

LUXUSLAKÁS kiadó
a II. kerületben, a Budakeszi úton, a közkedvelt ÖKO Lakóparkban. A 2018-ban teljes körűen felújított 107 nm2-es lakás a 6 szintes liftes, újszerű társasház 3. emeletén található. Amerikai konyhás nappali, /felső kategóriás Miele gépekkel felszerelt/, 2 hálószoba -beépített gardróbbal, 2 fürdőszoba, padlòfűtés, fan-coil hűtés/fűtés. A lakáshoz 9 nm2-es terasz, egy parkoló a teremgarázsban, külső beálló és egy tároló tartozik.
LAKÓPARK:
Természetvédelmi terület határán fekszik, így nemcsak a város válik jól megközelíthetővé, hanem az erdő és a természet is percek alatt elérhető. Az épületet is egy gyönyörűen rendezett, 2.5 hektáros park veszi körül.
A lakóparkban egy sport és wellness központ is található, amely a lakók számára ingyenesen használható kora reggeltől késő éjszakáig. Futópálya, játszótér, focipálya, kerti tó, kerti pagoda, sütögető, bográcsozó található, a lakóparkon belül recepció, étterem, rendezvényterem, kártyaszoba, biliárdterem, borospince bortárolóval, valamint napozóterasz, gőzgabin, szolárium, úszómedence, jacuzzi, konditerem, squash pálya, szauna, sóbarlang, és masszázs is igénybe vehető.
A vendégek számára külön vendégparkoló van fenntartva, ìgy joggal mondható, hogy az itt lakók nemcsak a nyugalmat, hanem egy sportos és aktívan regeneráló életformát is magukénak tudhatnak. Ezt a kényelmet és nyugalmat fokozza és biztosítja a 24 órás őrzés és portaszolgálat.
Költségek
Közös költség: 70.000 Ft/hó
Fűtési, vízmelegítési hődíj: havonta fizetendő, fogyasztás alapján
Víz-csatorna díj: a közös költségben, elszámolás évente egyszer fogyasztás alapján
Villany: havonta fizetendő, fogyasztás alapján
Közlekedés
A Budakeszi úton a 22, 22A és a 222 busz valamint a Hűvösvölgyi és a Szilágyi Erzsébet fasoron közlekedő 56, 56A, 59 és 61 villamos a Széll Kálmán téri M2-es metrómegállóhoz visz.

Egyetem közeli:
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 1.034 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások