Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
219.000 Ft/hó

Bimbó út

Budapest, II. Kerület  81 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

KIADÓ a II. kerületben, a Rózsadombom egy 81 m2-es, 2 + 1 félszoba + hallos, felújított, bútorozott és gépesített lakás.

A jól karbantartott, tégla építésű, lift nélküli társasház a Bimbó út Mechwart ligethez közel eső részén van. Az épület zárt lépcsőházas. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

Az első emeleti lakás tágas, világos, napfényes (déli fekvésű). Az elmúlt évben volt kifestve és felújítva az elektromos rendszer, a belső csőhálózat, a fürdőszoba, a nyílászárók és a parketta. A nappali és a két hálószoba a kertre néznek, a kis teraszról szép a panoráma, a távolban a Mátyás templom és a Magdaléna torony látható.

A közösköltség 23.000 Ft, mely tartalmazza a hidegvíz fogyasztást, a házbiztosítást, a szemétszállítást, közös villanyhasználat, lépcsőház takarítést, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. Fűtése központi és ca. 18.000 Ft. A villany fogyasztás szerint.

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Rengeteg a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, kórház, iskola, művelődési- és sportközpont és kirándulóhely van a környéken. Egy perc sétára van a Marczibányi tér (Művelődési központ, sportpálya, iskolák), és a Millenáris, 5 percre van a Mechwart liget (park, játszótér), tíz percre a Széll Kálmán tér. Tehát rengeteg a szórakozási, kikapcsolódási vagy sportolási lehetőség a környéken és a belváros is villám gyorsan megközelíthető.


Az elhelyezkedéséből adódóan a közlekedés kiváló, hiszen pár perc sétára van a 4-es, 6-os és a budai fonódó 17-es villamos (Mechwart liget), tíz perc a Széll Kálmán tér (M2-es metró és rengeteg busz és villamos). Tehát percek alatt elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont
és egyéb járatok.

BKK megállók a közelben
Villamos 4 6 17
Busz 6 11 91 111 291 191
Éjszakai 931 960

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.828 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.820 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások