Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
230.000 Ft/hó

Bimbó út

Budapest, II. Kerület  81 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Kovács Domonkos, +36/20-454 Mutasd

részletek

Kiadó Budán, a Mechwart ligettől 1 buszmegállóra, gyalog 3 percre, egy renovált, régi házban egy 81 nm-es nagypolgári lakás. Millenáris gyalog 6, Szél Kálmán tér 8 percre található. Belváros is 18 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel.
Az első emeleti lakás tágas, világos, napfényes (déli fekvésű). Az elmúlt évben volt kifestve és felújítva az elektromos rendszer, a belső csőhálózat, a fürdőszoba, a nyílászárók és a parketta.
A nappali és a két hálószoba a kertre néznek, a kis teraszról szép a panoráma, a távolban a Mátyás templom és a Magdaléna torony látható.
Központi fűtéses, gépesített és internettel (upc), riasztóval is ellátott.
Bútorozás megbeszélés szerint.
Vannak üzletek a közelben, DM, GRoby, Bank, éttermek, kifőzdék, másoló, biciklibolt, minden, amire szükségünk lehet. A fény utcai piac vagy a Mammut bevásárlóközpont is gyalogosan 8 percen belül megközelíthetőek. Iskola, óvoda szintén a közelben.
Rezsi: közös költség: 23 000 (benne van a víz, csatorna, szemétdíj), fűtés: 18 000 forint, villany: fogyasztás szerint.
2 havi kaució és az első havi bérleti díj, amit beköltözéskor kérünk.

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos
Környék egyéb: Millenáris, Széna tér
Közlekedés egyéb: 11-es busz Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.828 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.820 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások