Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
249.000 Ft/hó

Bimbó út

Budapest, II. Kerület  71 m2, 3 szoba

részletek

Kiadó egy zöldövezeti, nappali + 2 hálószobás, földszinti lakás a II. kerületi Bimbó úton.

A 71 m2-es, központi gázfűtéses lakásban a konyha mellett fürdőszoba, WC, kamra és erkély is található. A lakásban gáztűzhely, mosó- és szárítógép, jégszekrény, továbbá konyhabútor (asztallal és székekkel), beépített szekrény és fali szekrények is találhatók.

A havi rezsi átalány 50.000 Ft, mely magában foglalja a fűtést, a korlátlan vízfogyasztást, az elektromos áramot, az internet szolgáltatást, a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban.

A környék és az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó. Közel van minden, amire az embernek szüksége lehet. Több kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és sok a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is ill. parkokban egyaránt bővelkedik ez a városrész.

Pár perc sétára van villamos- és buszmegálló, amikkel gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

BKK megállók a közelben
Busz 11 91 111 291 191
Éjszakai 931

KISTESTŰ HÁZIÁLLAT HOZHATÓ!!! Amennyiben rendes, szobatiszta, illetve nem zavarja a többi lakó nyugalmát.
A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van, ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor – AKÁR HÉTVÉGÉN IS – bizalommal! Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

Amennyiben Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, állunk rendelkezésére 15 éves szakmai tapasztalattal, személyre szabott jutalékkal és teljes lebonyolítással.

diamond.alberlet.hu


Közlekedés egyéb: Busz 11 91 111 291 191 Éjszakai 931 Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 1.584 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 0.977 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.524 km )
International Business School - IBS ( 1.524 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások