Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
180.000 Ft/hó

Bem József utca

Budapest, II. Kerület  66 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

II. kerületben, 4. emeleten, liftes bauhaus stílusú házban 66m2-es, minden szempontból felújított lakás kiadó. A lakás nagyon élhető terekkel rendelkezik, nappalija déli fekvésű, hatalmas ablakain új alumínium redőny van. A hall és a nappali is parkettás. Az új ablakoknak köszönhetően a körút zaja egyáltalán nem hallatszik fel, az erkélyről a Dunára, illetve a Margit körút felé a Budai hegyekre panorámás. A kicsi, parkettás hálószobának is van egy cseppnyi faredőnyös erkélye, mely a belső kertre néz. Kellemes méretű konyha várja, új, igényes bútorral, új tűzhellyel, szagelszívóval. A fürdőszoba zuhanyzós, mosdószekrénnyel, egy helyiségben a wc-vel, szépen felújított. Az előszoba tágas, van hely gardróbszekrénynek is, itt is parketta van. A havonta fizetendő közös költség tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, összege 22.260 Ft. A fűtés házközponti, egyedi méréssel, melynek havi díja jelenleg 14.915 Ft. Évente egyszer van leolvasás, amikor a fogyasztás alapján elszámolják a díjat. A lakás minimum két évre kiadó, két havi kaucióval. A lakás belső berendezésére a bérlő köt biztosítást.

Környék: Dunához közel, Dunai kilátás, Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.108 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.564 km )
Central European University - CEU ( 1.564 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások