Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
210.000 Ft/hó

Bem József utca

Budapest, II. Kerület  65 m2, 3 szoba

részletek

2. kerület Bem József utcában, a Margit híd budai hídfőjéhez közeli zöld kertes társasházban kiadó egy 2 hálószoba + nappalis, étkezős, 65 nm-es, felújított és berendezett 5. emeleti, erkélyes lakás.
A nagyon hangulatos és modern, belsőépítészeti érzékkel és élénk színekkel dizájnolt, minőségi bútorokkal berendezett lakás elosztása tökéletes egy pár, vagy egy pár és egy gyerek számára, mert a két hálószoba nem egymás mellett helyezkedik el és a nappali mellett nagy étkező is van és egy kényelmes erkély is nyílik a hálószobából.
A környék és a közlekedés kiváló, a Margit híd és a 4-6-os villamos csak 3 perc séta és a metró is pár perc alatt elérhető.
Havi 210.000 Ft-ért kiadó, november közepétől beköltözhető.
In 2. district, very near to Margaret Bridge there is a 2 bedrooms+living room apartment for rent. The apartment is renovated and full furnished with a balcony on the 5th floor. The building has a big green garden.
The very cozy and modern interior design and bright colors designed with quality furniture is perfect for a couple or for a couple and a child because the two bedrooms are not side by side and have a large dining area beside the living room and a comfortable balcony also opens from the bedroom.
The surroundings and the transport are excellent, Margaret Bridge and tram 4-6 is just 3 minutes walk and the metro is also a few minutes from the house.
For rent for 210.000 HUF monthly, available from mid-November.

picabiaingatlan.alberlet.hu

Közlekedés: 4-es 6-os villamos Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.177 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.609 km )
Central European University - CEU ( 1.609 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások