Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
475.000 Ft/hó

Bécsi út

Budapest, II. Kerület  97 m2, 4 szoba

részletek

I speak English as well as German. Ich spreche Deutsch so wohl als auch Englisch.

Kiadó a II. kerületben, Újlak kerületrészben, egy nettó 97 m2-es, 4 szoba + konyha + hallos, teraszos (15 m2), felújított, gépesített, bútorozatlan lakás.

Elhelyezkedése és adottságai miatt üzleti és magán célra egyaránt alkalmas. Több iroda is működik az épületben.

A lakás egy újszerű, 6 szintes, tégla építésű, 2 liftes társasház 2. emeletén helyezkedik el. Az épület szépen karbantartott. Portaszolgálat és kamerarendszer gondoskodik a biztonságról. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik. Földszintjén üzletek, kávézók, alatta teremgarázsok. Szép belső udvarán pihenésre alkalmas padok és egy pavilon szolgálják a kényelmet és az esztétikumot.

Helyiségei: nagy méretű előszoba, tágas konyha kamrával, nagy-erkélyes nappali, 3 különnyíló háló (egyik francia erkélyes), hall, kádas fürdő + WC, külön WC kézmosóval, 1 teremgarázs hely benne van az árban.

Az ingatlan teljes körűen, luxus alapanyagokkal felújított és gépesített (mosó- és mosogatógép). A fűtés házközponti, minden fogyasztás (hideg-, meleg víz, áram, fűtés) egyedi mérésű.

A közös költség ca. 20.000 Ft, mely tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban.

A környék nagyon jó. Közel van minden, amire az embernek szüksége lehet. Rengeteg kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és sok a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is ill. parkokban egyaránt bővelkedik ez a városrész.

Az elhelyezkedése kiváló. Pár perc sétára van villamos- és buszmegálló, amikkel gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

BKK megállók a közelben
Villamos 17 19 41
Hév H5
Busz 29 65 111 165 65A H5 109 9
Éjszakai 923 934 960

KISÁLLAT NEM HOZHATÓ! A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van, ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor – AKÁR HÉTVÉGÉN IS – bizalommal! Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

Amennyiben Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, állunk rendelkezésére 15 éves szakmai tapasztalattal, személyre szabott jutalékkal és teljes lebonyolítással.

diamond.alberlet.hu


Környék egyéb: Zsigmond tér
Közlekedés egyéb: Villamos 17 19 41 Hév H5 Busz 29 65
111 165 65A H5 109 9 Éjszakai 923
934 960

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Online!

A hirdető be van lépve,
küldj üzenetet neki!

Üzenet küldése Bezár

Ajánlások