N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
159.000 Ft/hó

Bajvívó utca

Budapest, II. Kerület  70 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

KIADÓ a VÍZIVÁROSBAN a Mechwart liget közelében egy AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, 2 + 1 félszobás, külön konyhás, csendes polgári lakás egy 6 emeletes, téglaépítésű társasház 3. emeletén.

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Rengeteg a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, kórház, iskola és kirándulóhely van a környéken. Közel van a Margit híd budai hídfője, a Széll Kálmán tér és a Margit sziget. A pesti belváros is gyorsan megközelíthető, tehát rengeteg a szórakozási, kikapcsolódási vagy sportolási lehetőség a környéken.


Az elhelyezkedéséből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen pár perc sétára áll meg a 4-es 6-os (éjszaka is) és a budai fonódó villamos (17-es). Több buszjárat (11-es, 111-es, egy megállóra a 91-es, 191-es, 291-es, 109-es, 960-as éjszakai) és a hídfőnél áll meg a H5-ös hév is ami Szentendrére visz. Tehát percek alatt elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont
és egyéb járatok.

A gyönyörűen karbantartott épület kívül-belül felújított. Benne lift üzemel.

A lakás is teljes körűen felújított. Az ablakok eredetiek, de szintén felújítottak. A nappali és a hálószoba a nagyon csendes és szép belső udvarra, a félszoba - ami a konyhából nyílik - a szintén csendes Bajvívó utcára néz.
A konyha szeparált és kisebb előkészítő pultból, egy mosogatóból és egy kétlapos villanytűzhellyel és konyhaasztallal székkel felszerelt. Alsó sütő és mosogatógépnek sajnos nincs hely. Egy nagy, kádas és WC-vel elátott fürdőszobával és egy kamrával rendelkezik. Házközponti fűtés szolgáltatja a meleget, melynek ca. 13.000 Ft az átalány díja és év végi elszámolás van. Nagyon jól körbefűtött, így erre az összegre ritkán kell ráfizetni.

A lakás jelenleg bútorozatlan (csak a konyha bútor van benne és a hálószobai francia ágy). Igény szerint bútorozottan is kiadó.

Lakcím bejelentés a parkolás miatt megállapodás tárgyát képezi, családbarát.

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Ha kérdése van, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

A közvetítés díjtalan!

Érdeklődni: Laczkó Attila

diamond.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.498 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.745 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.897 km )
Central European University - CEU ( 1.745 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások