Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Árpád fejedelem útja

Budapest, II. Kerület  48 m2, 2 szoba

részletek

Rendkívül frekventált helyen, mégis csendes környezetben, a II. kerületben a Kolosy tér közelében egy 2. emeleti, 48 nm-es + 8 nm-es galériás lakás kiadó hosszú távra.

Nagyon hangulatos kis lakás, bútorozott, gépesített, a rezsi alacsony. A környék kiváló, több bevásárlási és sportolási lehetőséggel a közelben. A lakás világos, csendes, udvari tájolású, és a tömegközlekedési lehetőségek szempontjából is kitűnő az elhelyezkedése. A 9-es busz, a 17-es, 19-es, 41-es villamosok illetve a HÉV megálló is mindössze pár perc sétával megközelíthető. Parkolás az utcán lehetséges.

Kérés esetén tudok képeket küldeni e-mailben.

Környék: Dunához közel, Dunai kilátás

Környék egyéb: Kolosy tér
Közlekedés egyéb: 9-es busz, a 17-es, 19-es, 41-es
villamosok Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.391 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.105 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.074 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.105 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.125 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások