N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
200.000 Ft/hó

Alsó zöldmáli út

Budapest, II. Kerület  60 m2, 2 szoba

részletek

KIADÓ a II. kerület Zöldmál kerületrészben egy 60 nm-es, 2 KÜLÖNNYÍLÓ szobás, ERKÉLYES, teljes körűen FELÚJÍTOTT, BÚTOROZOTT ÉS GÉPESÍTETT lakás, SAJÁT GÉPKOCSI BEÁLLÓVAL!

A 3 szintes, 9 lakásos tégla építésű, kertes társasház szépen gondozott. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A lakás 2 különnyíló szobával (nappali, háló), külön étkezős konyhával, egy zuhanyzós fürdővel + WC-vel, egy plusz külön WC-vel, egy kamrával és két gardróbbal is rendelkezik. Az erkélyes nappali a hátsó, a háló elülső kertre néz. A két szoba lakás két végében van. A külön WC-n kívül minden helysége ablakos. Tehát nagy világos és jól szellőztethető.

A lakás teljeskörűen felújított és mai kor ízlésének megfelelően bútorozott és gépesített. Újak a bútorok, a hűtő, a mikró és a mosogatógép is.

A közösköltség 11.900 Ft, mely tartalmazza a gépkocsibeálló beállás díját, a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. A közművek mérőórások. A melegvizet és a fűtést gázcirkó biztosítja.

A LAKÁSHOZ SAJÁT GÉPKOCSI BEÁLLÓ TARTOZIK A KERTBEN!

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Rengeteg a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, kórház, iskola és kirándulóhely van a környéken. De mégis teljesen zöldövezeti és csendes.

Az elhelyezkedéséből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen pár perc sétára jár a 29-es, 65-ös, 65A, 111-es, 165-ös, és az éjszaka is közlekedő 931-es busz. Közel van a Kolosy tér, ahol járnak a 17-es, 19-es és 41-es budai fonódó villamosok. Tehát percek alatt elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont
és egyéb járatok.

KISÁLLAT NEM HOZHATÓ! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra!

Ha kérdése van, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu


Környék egyéb: Kolosy tér Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.370 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 0.760 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 0.754 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 0.760 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 0.687 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások