Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
200.000 Ft/hó

Alsó zöldmáli út

Budapest, II. Kerület  60 m2, 2 szoba

részletek

KIADÓ a II. kerület Zöldmál kerületrészben egy 60 nm-es, 2 KÜLÖNNYÍLÓ szobás, ERKÉLYES, teljes körűen FELÚJÍTOTT, BÚTOROZOTT ÉS GÉPESÍTETT lakás, SAJÁT GÉPKOCSI BEÁLLÓVAL!

A 3 szintes, 9 lakásos tégla építésű, kertes társasház szépen gondozott. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A lakás 2 különnyíló szobával (nappali, háló), külön étkezős konyhával, egy zuhanyzós fürdővel + WC-vel, egy plusz külön WC-vel, egy kamrával és két gardróbbal is rendelkezik. Az erkélyes nappali a hátsó, a háló elülső kertre néz. A két szoba lakás két végében van. A külön WC-n kívül minden helysége ablakos. Tehát nagy világos és jól szellőztethető.

A lakás teljeskörűen felújított és mai kor ízlésének megfelelően bútorozott és gépesített. Újak a bútorok, a hűtő, a mikró és a mosogatógép is.

A közösköltség 11.900 Ft, mely tartalmazza a gépkocsibeálló beállás díját, a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. A közművek mérőórások. A melegvizet és a fűtést gázcirkó biztosítja.

A LAKÁSHOZ SAJÁT GÉPKOCSI BEÁLLÓ TARTOZIK A KERTBEN!

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Rengeteg a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, kórház, iskola és kirándulóhely van a környéken. De mégis teljesen zöldövezeti és csendes.

Az elhelyezkedéséből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen pár perc sétára jár a 29-es, 65-ös, 65A, 111-es, 165-ös, és az éjszaka is közlekedő 931-es busz. Közel van a Kolosy tér, ahol járnak a 17-es, 19-es és 41-es budai fonódó villamosok. Tehát percek alatt elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont
és egyéb járatok.

KISÁLLAT NEM HOZHATÓ! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra!

Ha kérdése van, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu


Környék egyéb: Kolosy tér Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.370 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 0.760 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 0.754 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 0.760 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 0.687 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások