Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
796.000 Ft/hó

Áfonya utca

Budapest, II. Kerület  110 m2, 4 szoba

részletek

Szemlőhegyen gyönyörűen parkosított zöldövezetben, új építésű, zárt és 24 órában őrzött lakóparkban minimum egy évre kiadó 4 szobás, második emeleten található, 110 négyzetméteres, napfényes, bútorozott, klimatizált lakás, amellyel együtt két autóhelyet biztosítunk a garázsban. Az épületben lift található, babakocsival akadálymenetesen megközelíthető.

A lakáshoz 3 hálószoba, egy tágas, nappalival egybenyitott konyha, két fürdőszoba, egy mosóhelység és tágas erkély tartozik. A nappaliban és a három hálószobában felszerelt klímaberendezések az egész lakást kellemesen hűvösen képesek tartani nyáron. Minden napszakban besüt valamelyik szobába a nap, a hálók K-D, a nappali D-Ny tájolású. Az előtérben és a hálószobákban beépített szekrények bőségesen fedezik a lakók tárolási szükségletét. A konyha gépesített, hűtő, elszívó, mosogatógép, indukciós főzőlap és elektromos sütő kerültek beépítésre.

A lakópark tágas, fás, zárt kertjében belső játszótér található. A közelben elérhető a 91-es busz megállója, valamint bevásárlási lehetőségek (pl. CBA, Rózsakert). A hatalmas közös kertet magas színvonalon gondozzák, rendben tartják.

A bérleti díj tartalmazza két autóbeálló használatát, de nem tartalmazza a közös költséget és a rezsit. Közös költség 55,000 Ft/ hó. Rezsi mérőórák szerint fizetendő. A lakás 2018. szeptember közepétől költözhető. Kérésre alaprajzot küldünk. 2 havi kaució szükséges.

bakoslak.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.992 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.424 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.412 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.424 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.362 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások