Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
100.000 Ft/hó

Zrínyi utca

Budapest, XIX. Kerület  55 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Fehér Nándor, +36/30-518 Mutasd

részletek

A lakás egy szuterén lakás mely festést igényel,azonnal beköltözhető.Olyan hölgyet, vagy párt keresek
aki lakbér fejében besegítene a ház körüli munkába.Tehát nem kérek bérleti díjat, csak a rezsi költséget.Vidéki,kerti munkához és állatokhoz vonzódó személyt előnybe részesítek.A lakás egy kertes társasház,szuterén lakása,mely meg is vásárolható CSOK igénybe vételével is.Bemutatkozó önéletrajzot kérek az alvohelyek0204@gmail.com címre.Munka lehetőség is van azonnali kezdéssel konyhai kisegítő munkakörben.Tel

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások