Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
160.000 Ft/hó

Vécsey utca

Budapest, XIX. Kerület  72 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Petres Mónika, +36/30-198 Mutasd

részletek

Kispesten 2,5 szobás, 72 négyzetméteres, felújított, kimondottan szép, napfényes lakás kiadó a XIX. kerület közkedvelt részén, a belvároshoz közel, egy frissen felújított, patinás, a polgári luxust kínáló 3 emeletes téglaház 2. emeletén. A lakás 2 nagy szobájának ablakai a ház csendes, ősfás, gesztenyés, parkosítás előtt álló, védett autóbeállási lehetőséget kínáló, körbekerített, saját tulajdonú parkjára néznek. A lakás rezsiköltsége igen alacsony. Elrendezése kiváló.
A bejáratnál zárt teraszról érkezünk a tágas előtérbe, ahonnan a szobák (külön bejáratúak) a konyha, a fürdőszoba, a külön toalett, és a kamra nyílik, a kisszoba és a konyha ablaka a zárt, napos teraszra néz. Kedvesek a szomszédaink, így ideális választás egy otthonszerető családnak.
Jöjjön el és nézze meg! Tulajdonostól kiadó. Ingatlanosok kérem kíméljenek.
Ár: 160 ezer forint/hó. Érd:

A kiadásra kínált ingatlanról további információk olvashatóak a https:// vecsey3.weebly.com oldalon.

Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: Felsőkispest, KÖKI közelsége
Közlekedés egyéb: 50-es villamos és buszok Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.633 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások