N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
130.000 Ft/hó

Széchenyi utca

Budapest, XIX. Kerület  53 m2, 2 szoba

részletek

Azonnal költözhető lakás a XIX. kerületben Széchenyi utcában, a Határ úti metróhoz és a Shopmark (volt Europark) közelében lakótelepi társasházban, kétszobás, nagykonyhás-étkezős,erkélyes, felújított, 53 négyzetméteres negyedik emeleti lakás.
A lakás tágas elosztású. A lakás tiszta, jó állapotú, bútorozott. A konyha teljesen felszerelve, benne beépíthető gáztűzhely, elektromos sütő,nagy hűtő ,micro,kapszulás kávéfőző stb. A fürdő zuhanytalcás, mosógéppel ellátott. wc külön helyiségben van. Gyors Wi-fi, 150 csatornás kábeltévé, nagyképernyős LED HD Tv.
A közlekedés kiváló. Metró 5 percre.A lakás a kispest központjában található, ezért könnyen és gyorsan lehet eljutni a belvárosba. Aki autóval jár, annak jó hír, hogy a gépkocsi parkolás lehetséges az utcán, és ingyenes.
Bérleti díj: 130.000.- Ft/hó + rezsi.

Kutya, macska és egyébb állat tartása nem megengedett.

Dohányzás kizárólag az erkélyen.
Két havi kaució és az első havi lakbér előre készpénzben esedékes. A szerződés Közjegyző által hitelesített, hivatalos szerződés, valamint egy éves határozott időre szól. Csak Magyar okmányokkal rendelkező Magyar állampolgároknak kiadó.

Érdeklődni a számon.
Kérem ingatlanközvetítők és cégek ne keressenek.

Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.432 km )
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola - TKBF ( 1.793 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások