Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
125.000 Ft/hó

Pincér utca

Budapest, XIX. Kerület  51 m2, 2 szoba
Havasi Tamásné, +36/30-606 Mutasd

részletek

Kispesten tulajdonostól kiadó, hosszú távra egy 51 m2-es 2 szoba összkomfortos, tégla építésű lakás, csendes, nyugodt környezetben. Jelenleg bútorozatlan. A konyhában konyhaszekrény és gáztűzhely áll a leendő lakók rendelkezésére.
Egyedi mérőórák, külön bejáratú szobák, étkezős konyha, valamint egy igazi spejz is tartozik a lakáshoz. A fürdőszoba és a WC külön nyílnak. A vizes helyiségek járólappal burkoltak, a szobákban parketta található. Minden ablak redőnnyel ellátott.
Zárt, rendezett lépcsőház, kaputelefon és egy saját, zárt pince is tartozik a lakáshoz.
Jó közlekedési lehetőség. A Határ úti és Kőbánya-Kispesti metró állomás több buszjárattal elérhető 10-15 perc alatt.
A környéken megtalálható bevásárlási lehetőségek: Lidl, Aldi, Penny, Spar, Kispesti piac, stb.
Kéthavi kaució kifizetése a szerződéskötéskor szükséges! A lakásba kisállat nem hozható. A dohányzás nem megengedett.
Érdemes megnézni a jó beosztása miatt is.
Bérleti díj: 125.000,- Ft + rezsi. A lakás azonnal költözhető.
Érdeklődni:Közlekedés: Metro 3 kék

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások