Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Nyáry Pál utca

Budapest, XIX. Kerület  57 m2, 2 szoba
Kovács Etelka, +36/20-374 Mutasd

részletek

Kispesten, a Határ úti metrómegállóhoz közel 4 lakásos ház egyik lakása kiadó. Tartozik hozzá egy kis udvar, kocsibeálló, pince.
A lakás részben bútorozott, a fűtést és a meleg vizet kombi kazán biztosítja. A lakásban van kandalló és egy fali klíma. A konyha bútorozott, illetve van benne hűtő és tűzhely.
Az ingatlanban van egy szoba + hall (egybenyílnak), konyha, fürdőszoba, WC (külön). A lakásban műanyag nyílászárók vannak, szúnyoghálóval
A rezsi fogyasztás-függő, közös költség nincs.
1 főnek, vagy 1 párnak ideális.
Kaució: 1 havi bérleti díj.

Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.089 km )
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola - TKBF ( 1.777 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások