Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
180.000 Ft/hó

Móricz Zsigmond utca

Budapest, XIX. Kerület  67 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Aczél Ágnes, +36/30-547 Mutasd

részletek

2019. február 1-től hosszú távra (minimum 1 év) kiadó Kispest XIX. kerületében egy igényesen felújított, légkondicionált, minden ablakon redőnnyel felszerelt, 2 és fél szobás lakás egy 4 emeletes panelház 2. emeletén. Lift nincs. A lépcsőház felújított. A rezsiköltség fogyasztásfüggő (víz- és villanyóra alapján). A közös költség és a fűtés havi díja fix. A távfűtés havi átalánydíja kb. 17.000 Ft,-. A közelben nagyon jó a közlekedési lehetőség (M3-as metró, több busz, 50-es villamos, vonatok: Kőbánya-Kispest), illetve közel van a repülőtér is (kocsival kb. 15 perc, de Kőbánya-Kispestről mennek reptérbuszok is). A házzal szemben található a Kispesti uszoda, 5 perc sétára pedig a KÖKI Terminál. Nagyon jó vásárlási lehetőséget nyújt a pár perc sétára lévő Kispesti Piac. A szobák kertre nézőek, csendesek, csak a konyha ablaka néz a Simonyi Zsigmond utcára. Dohányzás és kisállat tartása nem megengedett. Csak egyedülálló személyek vagy gyermek nélküli házaspárok jelentkezését várom. Csekély ügyfélforgalommal rendelkező irodának is kiadó.

Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.568 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások